Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
1-0-ra nyert a CFR Cluj a Vidi ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 10.

ImageHarmadik felkészülési mérkőzését játszotta a törökországi Belekben a Videoton, az ellenfél ezúttal a kétezres évek román futballjának egyik zászlóshajója, a korábban BL-résztvevő CFR Cluj volt. A két csapat jó iramú meccsén a kolozsvári gárda az argentin Sixto Peralta 65. percben rúgott góljával nyert 1-0-ra.- Pedig nem indult rosszul számunkra a találkozó. A mérkőzés első jelentős helyzete Elek előtt adódott, aki a 15. percben ment el a bal oldalon, s rúgott hatalmas kapufát. A kipattanó lövést az érkező Alves már nem tudta értékesíteni.

 

A 26. percben ismét Elek előtt adódott lehetőség, ám 25 méteres lövése a bal kapufa mellett száguldott el. A románok az első veszélyes helyzetig csak a 40. percben jutottak el, akkor viszont Sebők remekül védett. Az iram a második félidőben sem csökkent.

Kezdés után 5 perccel Vujovics adott remek passzt Alvesnek, de újból csak a kapufa mellé lőttünk. Néhány perccel később Vujovics megszerezhette volna a találkozó első gólját, a jobboldalon futott fel, ám a rövid sarok felé lőtt labdája az oldalhálóban kötött ki.

A 65. percben aztán a kolozsvári csapat jutott előnyhöz: Lipták kétszer tisztázott, ám a harmadikra balról beadott, majd kapura lőtt labdát Sebők még kiöklözte, de a kipattanót végül Peralta a hálóba kotorta. Játékosaink lest reklamáltak, ám a játékvezető megadta a gólt (0-1). Csapatunk tovább hajtott. A 69. percben Nagy kapott jó labdát Alvestől, de a kolozsvári kapus hárította a mintegy 20 méteres lövést.

Dr. Mezey György ezt követően úgy döntött, hogy cserél: érkezett Lencse, Nikolics, Ponczók, Sitku, Farkas II, Szakály, Milanovics, Sifter, Andics és Tujvel, lejött a pályáráról Alves, Vujovics, Nagy, Farkas I, Polonkai, Sándor, Lázár, Lipták, Horváth és Sebők. A 79. percben Eleket is lecserélték, helyette Fejes András folytatta a játékot. Még a 89. percben is rohamoztunk, Ponczók játszotta be magát a bal szélről középre, lövését azonban a román portás kiöklözte.

A játékvezető hosszabbítás nélkül fújta le végül a találkozót. A második játékrészben pályára lépők a mérkőzést követően még mintegy 20 perces edzésen vettek részt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >