Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Pénteken a magyar válogatott lesz az ellenfél
Pénteken a magyar válogatott lesz az ellenfél Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 11.

ImageNéhány napos pihenőt követően a Sapa Fehérvár AV19 játékosai ismét edzésbe álltak. Néhányan a válogatott edzőtáborában töltenek egy rövid időszakot, hogy aztán pénteken visszatérjenek a klubjukhoz és megérkőzzenek a Mol Liga legjobb játékosai ellen.

 

"Mivel a rájátszásra történő felkészülésünk kellős közepén vagyunk, a pénteki edzőmérkőzés mind a magyar válogatott, mind a Sapa Fehérvár AV19 érdekeit jól szolgálja. A hét folyamán külön nem készülünk erre a meccsre, maga a találkozó viszont fontos állomása lesz az előkészületeinknek. A Sapa Fehérvár AV19 az esélyese az összecsapásnak, csalódás lenne számunkra, ha ez nem érvényesülne a jégen" - mondta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 pályaedzője.

A szakember szerint nem az eredmény a legfontosabb a válogatott ellen, hanem az, hogy a csapat gyakorolja azt a játékrendszert, amelyet a playoffban is alkalmazni kíván.

"Minden bizonnyal a péntekinél jobb játékerőt képviselő alakulat vár majd ránk a rájátszásban, de azért ez a meccs jó lesz arra, hogy bizonyos játékhelyzeteket gyakoroljunk. Nem vált volna a csapat hasznára, ha egész héten nem lett volna egy mérkőzése sem. Jó ritmusban és felszabadultan szeretnénk játszani, de a taktikai utasításokat betartva" - húzta alá Énekes Lajos.

A Sapa Fehérvár AV19 összes játékosa bevetésre kerül pénteken - a válogatott kerettagjaink klubszínekben lépnek majd pályára, kivéve Hetényi Zoltánt.

"Mivel Hetényi Zoltán a válogatott kapuját védi, így egyszerre lehet jégen mindkét kapusunk" - mondta el pályaedzőnk.

A pénteki mérkőzésnek Ted Sator, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is örül.

"42 játékossal kezdtünk edzőtáborozni, azóta pedig szűkült a keret. A Sapa Fehérvár AV19 elleni fellépés el fogja dönteni, hogy a kerettagok közül ki az, aki készen áll arra, hogy magasabb szinten is helytálljon. Ez a találkozó a litvániai tornánál is több információval fog szolgálni, hiszen a Mol Ligás játékosaink a magyar válogatott magja ellen játszhatnak" - mondta Ted Sator.

A kapitány szerint a szurkolók számára jópár Mol Ligás játékos kellemes meglepetést fog okozni.

"Eddig elégedett vagyok az edzőtáborral, a játékosok jó formában és kellő versenyszellemmel érkeztek. A legnagyobb élvezetet persze a mérkőzések jelentik, így a pénteki találkozó a lehető legjobb alkalom lesz arra, hogy játékosokat válogassak a nemzeti csapat számára."

Sapa Fehérvár AV19 - Magyarország S

zékesfehérvár, 2010. február 12. 18:30

Vezeti: Gebei, Babic, Németh M., Nagy

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >