Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Egyoldalú mérkőzés volt
Egyoldalú mérkőzés volt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 14.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 az elejétől a végéig uralta a fiatal magyar válogatott elleni mérkőzést, és végig vezetve magabiztos győzelmet aratott. - A mérkőzésen hamar nyilvánvalóvá vált a két csapat közötti gyorsaságbeli és technikai különbség, így már az első harmadban tetemes előnyre tett szert a Sapa Fehérvár AV19. A második játékrészben kissé alább hagyott a kék-fehérek koncentrációja, így némileg kiegyenlítettebb lett a találkozó.

 

A záró harmad utolsó nyolc percében Jarmo Tolvanen lehívta kapusát, így mód nyílt a 6-5 elleni játékhelyzetek gyakorlására is. Érdekesség, hogy az üres kapus időszakot is 2-2-re hozta a Sapa Fehérvár.

Mestermérleg, Jarmo Tolvanen:

A meccs egy jó edzésnek felelt meg. Nagy volt a különbség a két csapat között.

Mestermérleg, Ted Sator:

A válogatottban most szerepet kapó játékosok kemény leckét kaptak arról, hogy hova is kell fejlődniük, ha ki szeretnék szorítani a nemzeti csapatból a stabil tagokat.

Székesfehérvár, 1200 néző, vezette: Gebei, Babic, Németh M., Nagy A.


Sapa Fehérvár: Satosaari - Horváth, Ackeström, Nagy, Ladányi, Benk, Sofron, Kovács, Martz, Mihály, Palkovics, Andersson, Tokaji, Vas M., Alén, Bornhammar, Kóger, Jobb, Vas J., Fekete, Rajna (kapus). Vezetőedző: Jarmo Tolvanen.


Magyarország: Hetényi - Gergely Cs., Pozsgai, Dubek, Erdélyi, Holéczy, Hüffner, Svasznek, Hegyi, Ennaffati, Berta, Peterdi, Vaszjunyin, Magosi, Somogyi, Azari, Szirányi, Kiss Á.  Szövetségi kapitány: Ted Sator.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >