Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Polgár Kata a Fidelitas új alelnöke
Polgár Kata a Fidelitas új alelnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 30.

Image„Alelnök-váltás történt a Fidelitas székesfehérvári csoportjában.” – jelentette be a mai sajtótájékoztatón Csanády László, a helyi elnök. Az új alelnök Polgár Kata lett, aki évek óta tagja a Fidelitasnak, s mindig nagyon lelkesen és eredményesen dolgozott a közösség javát szolgálva. Jelenleg két projectre koncentrál, amelyekről hivatalos bemutatását követően tájékoztatta a sajtó képviselőit.

Polgár Kata 22 éves, s a Dunaújvárosi Főiskolán tanul kommunikáció szakos hallgatóként. Véleménye szerint a Fidelitas székesfehérvári csoportjában már a korábbi elnöki összetétellel – Csanády Lászlóval, Balogh Gergellyel, és a leköszönő Halász Nórával - megindult egy rendkívül erős csapatépítő munka, amelynek köszönhetően rengeteg új tagja lett a Fidelitasnak. Ez szeretné ő tovább vinni és nagyon sok olyan programot szervezni, amivel összehozhatják a fiatalokat.

Image
Fotó: Temesvári Márta
 

Az új alelnök beszámolt a jelenlegi projectekről: a Fidelitas idén kezdte meg a testvérkapcsolatok kiépítését határon innen és túl. A székesfehérvári csoport Szegedet választotta „testvérként”. Ezt azt jelenti, hogy a tagok közös kirándulásokon, tartalmas programokon vesznek részt, miközben segítik egymás munkáját, s hozzájárulnak a fontos döntések meghozatalához.

Ezen kívül egy Közéleti Klub szervezését is felvállalta Polgár Kata. Ennek első állomásaként augusztus végén, szeptember elején Pálinkás István író-költő látogat el Székesfehérvárra, aki egyrészt írói munkásságáról, másrészt Iraki haditudósítói tevékenységéről fog beszélni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >