Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Feszítő-vágó berendezéssel tudták csak kiszabadítani a férfit Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 15.

Közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat ma reggel, 6 óra 30 perckor. A 63-as főúton Székesfehérvár és Aba-Bodakajtor között egy Opel Astra személygépkocsi és egy Volvo nyerges vontató ütközött. Mindkét jármű az út menti vízelvezető árokban állt meg, a kamionban a 18 tonna hengerelt acéllemez elmozdult, ezért a vontatmány megdőlt.

 

Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője elmondta honlapunknak, hogy az Opelt vezető férfit a tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel és feszítőhengerrel szabadították ki a roncsok közül, majd a mentők kórházba szállították. A nyerges vontató sofőrjének nem esett baja.

A kamion rakományát a tűzoltók daruzták le a raktérből, s ezután a vontatmány visszabillent a kerekeire. A műszaki mentés idején a délelőtt folyamán többször teljes útzár volt a 63-as főút ezen szakaszán, időnként félsávon haladt a forgalom.

A székesfehérvári tűzoltóság két gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval, összesen 15 fővel vonult a helyszínre.

 
< Előző   Következő >