Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzése következik
Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzése következik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 16.

ImageImmáron a rájátszás feladatait szem előtt tartva kemény fizikai felkészülésre használta a Sapa Fehérvár AV19 szakmai stábja a válogatott szünetet. A playoffig azonban még két fellépés vár a játékosokra, az első mindjárt hazai pályán, kedden este a Klagenfurt AC ellen. Az IIHF-szünet alatt a Sapa Fehérvár AV19 játékosait két részre osztotta a szakvezetés. Mialatt a sportolók egyik csoportja a magyar válogatottal gyakorolt, a többiek a klub edzésein jelent meg. A fehérvári csoport jópár kemény erőnléti edzésen vett részt.

 

"A válogatottnál végzett munka jól illeszkedett a klubnál végzett munkához, a hetet pedig a klub- és a válogatott csapat egymás elleni mérkőzése zárta. A MOL Liga és az EBEL közötti különbséget jól jelezte a végeredmény, amely 9-4 lett a Sapa Fehérvár AV19 javára" - mondta a Sapa Fehérvár pályaedzője, Énekes Lajos.

"A válogatott nem mutatott akkora ellenállást, mint egy másik EBEL-csapat tette volna, de bizonyos taktikai elemek gyakorlására azért jó volt a meccs. Természetesen tudatában kell lennünk annak, hogy az EBEL-ben ennél nagyobb nyomás lesz rajtunk, és emiatt sokkal nehezebb lesz sikeresen megoldani ezeket a játékelemeket" - tette hozzá a szakember.

Az alapszakasz utolsó előtti fordulójában a Sapa Fehérvár AV19-nek nehéz feladata lesz a Klagenfurt ellen. "A KAC remek formába került a legutóbbi hónapban. A sérültjeik felépültek, a kapusuk pedig fantasztikusan véd. Már azt a teljesítményt nyújtják, amellyel tavalay az EBEL győzelemig meneteltek. Ugyanakkor hazai pályán eddig a mi szereplésünkre sem lehet panasz, ezt a hagyományt szeretnénk folytatni kedden is. De az biztos, hogy a KAC ellen ennyire nehéz dolgunk még ebben a szezonban nem volt, mint kedden lesz. A sikerhez kiemelkedő védőmunka és korong nélküli játék kell majd" - magyarázta el Énekes Lajos.

A kezdőcsapatban nem várható különösebb változás. A kapus személyéről kedden délelőtt születik döntés.

A mérkőzést az osztrák Sky TV adja majd - és csak ez a csatorna. A találkozó előtt a jegypénztárban a rájátszás hazai mérkőzéseire elővételben is megválthatják a belépőket.

 

Sapa Fehérvár AV19 - Klagenfurt AC

2010. február 16. 19:15

Vezeti: Fussi, Schimm, Neuwirth, Smeibidlo.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >