Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Már csak 54 nap van vissza a választásokig
Már csak 54 nap van vissza a választásokig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 16.

ImageMint minden választás, úgy a soron következő is kopogtatócédula-gyűjtéssel kezdődik. Az ajánlószelvényeket tartalmazó leveleket február 12-ig vitte ki a Magyar Posta a választópolgárokhoz, a jelölteknek pedig ilyenkor az a dolguk, hogy végigjárják választókörzetüket, beszélgessenek az emberekkel, megkérdezzék, milyen problémáik vannak, s elmondják nekik, hogy milyen megoldások léteznek felvetéseikre.

 

Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő-jelölt szerint a kopogtatócédulák gyűjtése, s az azzal kapcsolatos teendők „nemes feladatnak” számítanak, így ő szívesen kel útra minden nap – amikor csak ideje engedi.

 

Image
Dr. Cser-Palkovics András megismerkedik a választópolgárokkal

Image
.

Image
.

Persze, egy-egy választókörzet olyan nagy, hogy nem tud eljutni mindenkihez, de szerencsére több száz önkéntes segíti a Fidesz munkáját Székesfehérváron, akik közül nagyon sok az idős ember.

A nyugdíjasok pedig a havas, csúszós utaktól sem rettennek meg, hanem vállalják e munkát, hiszen vágynak a demokráciára, s úgy érzik, ezért nekük is tenniük kell valamit. Az utóbbi napokban több visszaélést is hallhattunk a kopogtatócédulák gyűjtése kapcsán (http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5261&Itemid=31  ), ezért nem árt tudni, hogy a Fidesz aktivistái (is) megbízó-levéllel rendelkeznek.

Image
Ezt a dokumentumot kell kérni az aktivistáktól

Image
Sok aktivista segíti dr. Cser-Palkovics András munkáját

„Arra kérjük az embereket, hogy kérjék el ezt a dokumentumot a hozzájuk bekopogó önkéntestől, hogy biztosak legyenek benne, valóban oda kerül az ajánlószelvény, ahova szánták.” – mondta dr. Cser-Palkovics András.

Image
Ez a kisfiú nem akart elmozdulni az országgyűlési képviselő-jelölt mellől

Image
Még az interjú alatt is végig figyelt

Image
.

Image
Fotó: Temesvári Márta

 

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5239&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >