Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Döntetlen Debrecenben
Döntetlen Debrecenben Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 17.

ImageDöntetlent hozott a Videoton debreceni Ligakupa-mérkőzése: a címvédő Vidi 2-2-re végzett a bajnok Debrecennel. Feczesin vezető gólja után a Videoton két légiósa góljával fordított, ám aztán Feczesin újabb gólt szerzett. A Debrecen kezdte aktívabban a mérkőzést, az első negyed óra végén Tujvel bravúrjára volt szükség ahhoz, hogy ne szülessen gól. A kapus Rezes lövése után a kapufára tenyerelte a labdát. A fehérvári csapat ezután kicsit feljött, Sitku Illés egyre inkább beilleszkedett új szerepkörébe.

 

 - Ellentétben őszi feladatkörével, ezúttal a két ék, Lencse és Nikolics mögött játszott. Mezőnyjáték jellemezte ezt a periódust, nem nagyon volt a játékban a gól.

A 39. percben Feczesin elvitte a labdát Damir Milanovic mellett, aztán a hálóba helyezett. Az első félidő inkább a hazaiaké volt. A második ellenben a Vidié! Doktor Mezey György kettős cserét hajtott végre a második félidőre, beállt Baracskai és Demjén is. Utóbbi különösen csipkedte magát korábbi klubja ellen, kifejezetten jól futballozott. Mondhatni (persze tekintetbe véve az időjárási és pályaviszonyokat, valamint azt, hogy az idény elején, a fárasztó edzőtáborozás után járunk) ő is.

Meg például Nikolics, aki első, a Videotonban játszott tétmérkőzésén azonnal gólt szerzett: Lázár kiváló beadását fejelte Verpecz kapujába. A folytatásban Demjén, majd Baracskai is próbálkozott, előbbi lőtt, utóbbi előkészített, beadását Farkas II kapura küldte, a debreceni kapus bravúrral védett.

Hajszállal az utolsó negyedóra kezdete előtt megszerezte a Videoton a vezetést: Szakály Dénes beadása után az alig egy perccel korábban beállt Ilija Radovics fejelt a kapuba. Nem hagyta magát a Loki: egy újabb rögzített játékhelyzet újabb gólt hozott. Fodor Marcell beadása után Feczesin Róbert, a hazaiak legjobbja fejjel megszerezte az egyenlítő gólt.

A találkozó egészét tekintve igazságos eredmény született, ami kedvezőnek látszik a további csoportmérkőzések előtt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >