Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Novakovics bebizonyítaná, szüksége van rá a Vidinek
Novakovics bebizonyítaná, szüksége van rá a Vidinek Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. február 19.

ImageHétfő óta a Vidi csapattal készül Milko Novakovics, aki fél évre kölcsönbe érkezett az együtteshez. A montenegrói utánpótlás-válogatott védő reméli, be tudja bizonyítani, helye van a Vidiben, és a következő szezont is itt kezdheti Fehérváron. Szerencsére, mert az új védőjátékos kifejezetten peches, miután a második mérkőzésen, amelyen próbajátékosként pályára lépett a Videotonban, meghúzódott a combhajlító izma. A sérülés hál' Istennek nem volt súlyos, néhány napos pihenés után ismét munkába tudott állni - akkor még otthon. Felépülése után szerződtette a klub.

 

Milko első benyomásai kedvezőek, mindennel elégedett és jól érzi magát - egyelőre Felcsúton, hiszen a hét közepéig minden edzést ott vezényelt a csapatnak dr. Mezey György vezetőedző. A technikai központban kértük meg a játékost, mondjon néhány mondatot magáról.

- Újvidéken születtem, nemzetiségemet tekintve tehát szerb vagyok. Nyolc éves koromban kezdtem focizni az FK Vojvodinában, ahol az utánpótlás éveim nagy részét töltöttem. Onnan kerültem a szerb FK Banat csapatába, innen igazoltam a montenegrói FK Mogrenhez, ahol az első keretnél játszottam. Összesen mintegy 20 első osztályú mérkőzés van a hátam mögött. Itt, Fehérváron jó lehetőségem van arra, hogy tovább fejlődjek, s remélem, a fél év lejárta után is maradhatok. Szeretnék mindent elérni a Videotonnal, amit csak egy magyar csapat elérhet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >