Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Balesetek a ködben a 62-es főúton
Balesetek a ködben a 62-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 21.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anettől,a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a 62-es főúton egy furgon és egy személygépkocsi ütközött. Az autó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Nem sokkal később a feltorlódott kocsisorban egy várakozó menetrend szerinti busz hátuljába hajtott egy furgon. A sofőrt a mentők kórházba szállították, a buszon senkinek sem esett baja.

 

A 62-es főúton, az M7-es autópálya felüljárója és a vasúti átjáró között egy Suzuki Swift és egy Fiat Ducato furgon ütközött. A Suzuki keresztbe fordult az úton. Az autót vezető férfit a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A sofőrt és utasát a mentők kórházba szállították.

 

Image
Fotó: Major István tű. főtörzsőrmester

A baleset miatt feltorlódott kocsisorban nem sokkal később újabb karambol történt. Egy Nissan furgon ez előtte várakozó Balaton Volán autóbuszának hátuljába hajtott. A Nissan vezetőjét a mentők kórházba szállították. A furgon eleje a busz alá szorult, ahonnan a tűzoltók húzták ki a járművet. Az autóbuszon senkinek sem esett baja.

 

Image
Fotó: Major István tű. főtörzsőrmester

 Riasztási fokozat: I-es kiemelt (Fehérvár I-es gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer)

Beavatkozó csoport: C csoport

Mentésvezető: Molnár János tű. hadnagy, szolgálatparancsnok

 
< Előző   Következő >