Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Eddig 1.150.000 ajánlószelvény!
Eddig 1.150.000 ajánlószelvény! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 22.

Image"Nagy az igény a változásra. A Fidesz és a KDNP által eddig összegyűjtött ajánlószelvények száma országosan meghaladta az egymilliót." - tájékoztatott Nyitrai Zsolt. A Fidesz és a KDNP választási felkészülését segítő önkéntesek száma már korábban meghaladta a százezret, de a toborzás tovább folytatódik. A Fidesz operatív igazgatója sajtótájékoztatóján felidézte azt is, hogy a beérkezett adományok összege elérte a 130 millió forintot.

 

Az önkéntesek és az országgyűlési képviselőjelöltek február 8-a óta gyűjtik az ajánlószelvényeket. A személyes gyűjtésen kívül a választópolgárok az interneten is jelezhetik, ha a Fideszt és a KDNP-t kívánják támogatni ajánlószelvényükkel, és a választókerületi irodákban is leadhatók a kopogtató cédulák. Nyitrai Zsolt ismertette a legfrissebb adatokat.

A Fidesz és a KDNP által összegyűjtött ajánlószelvények száma már országosan meghaladta az egymilliót, egészen pontosan 1.150.000 ez a szám. Ennyit még egyetlen párt sem gyűjtött. A politikus köszönetet mondott azon választópolgároknak, akik eddig támogatták a Fidesz-KDNP-t, és az ajánlószelvényeket gyűjtő önkénteseknek is. A politikus leszögezte: az ajánlószelvények gyűjtésének tapasztalatai azt mutatják, hogy nagyon komoly az igény a változásra.

 

Image
Fotó: Fidesz

A választópolgárok jól fogadják a személyes találkozásokat az önkéntesekkel, a képviselőjelöltekkel. A polgárok egyértelműen változást akarnak, azt mondják, hogy elegük van a megszorításokból, a kormányzati szerencsétlenkedésekből, károkozásból és egyértelműen elegük van a közéleti korrupcióból - fogalmazott Nyitrai Zsolt, hozzátéve: a találkozások tapasztalata az is, hogy a polgároknak elegük van az üres programokból is. A Fidesz operatív igazgatója bejelentette: az önkéntesek a határidőig, március 19-ig folytatják az ajánlószelvények gyűjtését, cél a kétmillió.

"Nem is az összegyűjtött ajánlószelvények mennyiségét tartjuk mi a legfontosabbnak, hanem a kétmillió találkozást, kétmillió kézfogást, kétmillió párbeszédet. Ezek számunkra nagyon-nagyon fontos visszajelzések. Azt látjuk, hogy erre van igény: közvetlen kapcsolatra a politikusok, képviselőjelöltek valamint a választópolgárok között" - fogalmazott Nyitrai Zsolt.

Nyitrai Zsolt felhívta a figyelmet arra, hogy országosan szervezett akció keretében álfideszesek gyűjtenek a párt nevében, szinte minden választókerületből érkeztek erre utaló jelzések. Ezért van minden Fidesz-önkéntesnek pecsétes igazolványa és megbízólevele - tette hozzá. Elmondta azt is, hogy minden visszaélés után a Fidesz megtette a szükséges jogi lépéseket.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >