Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Testépítés közben fogták el a Valentin-napi garázdákat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 25.

ImageElfogták el a székesfehérvári nyomozók és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Alba Bevetési Alosztályának kommandósai azt a három férfit, akik február 14-én hajnalban minden előzmény nélkül letörték egy Daewoo Matiz ablaktörlőjét, majd amikor a benne ülők egyike kérdőre vonta őket, őt megverték, míg az autó kerekeit kiszúrták. A társuknak segíteni akaró másik két sértettet visszatuszkolták a kocsiba és a benne lévőkkel együtt, felborították. A három elkövetőt a Székesfehérvári Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére február 14-én 01 óra 06 perckor érkezett a bejelentés, miszerint ismeretlen személyek az egyik székesfehérvári szórakozóhely mögötti parkolóban letörték egy Daewoo Matiz ablaktörlőjét, majd amikor a kocsiban ülők egyike kiszállt az autóból, és számon kérte rajtuk tettüket, azok rátámadtak.

A fiatalembert megverték, illetve egy késsel megszabdalták a nadrágját, majd a gépkocsi mind a négy kerekét kiszúrták. Amikor az autóban ülő két fiatal ki akart szállni, hogy segítsenek a földön fekvő társuknak, az elkövetők őket is ütlegelni kezdték, és visszatuszkolták a kocsiba, majd azt velük együtt, felborították. Tettüket követően egy Suzukival menekültek el a helyszínről.

A huszonéves sértettek közül kettő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Harmadik társuk sértetlenül úszta meg a támadást. A Daewooban többszázezer forintos kár keletkezett. A székesfehérvári nyomozóknak egy hét leforgása alatt sikerült beazonosítani az elkövetőket. A két fehérvári és egy pálfai férfi elfogására ma délelőtt került sor. A 39 éves M.M.-t és a 23 éves K.L.-t testépítés közben lepték meg a kommandósok. Mind a ketten egy-egy fehérvári kondi-teremben nyomták a súlyokat, amikor a rendőrök elfogták őket.

A 29 éves F.Sz.-t lakásáról állították elő. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Nyomozó Osztálya mind a három elkövetőt csoportos garázdaság és rongálás elkövetésével gyanúsította meg, a büntetetett előéletű személyeket a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

 

 
< Előző   Következő >