Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Magabiztos bécsi siker a harmadik mérkőzésen
Magabiztos bécsi siker a harmadik mérkőzésen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. február 26.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 Palkovics Krisztiánt nékülözve lépett jégre Bécsben. A hazaiak ezúttal magabiztos győzelmet arattak. - A találkozó nem jó előjelekkel kezdődött, hiszen Palkovics Krisztián délelőtt belázasodott, így nem tudta vállalni a játékot. A meccs elején nagy nyomás alá került a kapunk, szinte a térfelünkről sem tudtunk kijönni. Góllá is érett a hazai fölény, Gratton kapu mögüli feladását az egyedül érkező Rotter vágta be (1-0). A második felvonás elején Bjornlie emberelőnyből lőtt bombagólt (2-0).

 

Kovács révén szépíthettünk volna, de a kapuvasat találta el. A másik oldalon Gratton pontosan célzott, újabb emberelőnyt kihasználva növelte a hazai vezetést (3-0). A befejező húsz perc elején Vas Márton jóvoltából szépítettünk (3-1), de erre is volt válasza a Capitalsnek: egy kapu előtti kavarodás után D. Rodman talált be Satosaari kapujba (4-1).

 A videófelvételeket is megnézték a bírók, de végül megadták a gólt. Kisvártatva Mihály volt kiállítva, éppen visszatérése pillanatában Bootland mattolta finn kapusunkat (5-1), akit az eset után le is cserélt Tolvanen mester. A folytatásban az állás már nem változott, ezzel összesítésben a párharc állása 2-1 a Vienna Capitals javára.

Vienna Capitals - Sapa Fehérvár AV19 5-1 (1-0, 2-0, 2-1)

Bécs, 4000 néző, vezette. Dremelj, Trilar, Hribar, Rakovic
Vienna: Cassivi - Bjornlie, Casparsson, Rotter, Gratton, Lebeau, Kranjc, Lakos, Ofner, M. Rodman, D. Rodman, Bouchard, Sarault, Bootland, Selmser, Lemieux, Riener, L. Draschkowitz, Nageler, C. Draschkowitz, Kraxner. Vezetőedző: Kevin Gaudet.
Sapa Fehérvár: Satosaari - Andersson, Ackeström, Mihály, Fekete, Kóger, Horváth, Tokaji, Kovács, Martz, Vas J., Alén, Bornhammar, Sofron, Vas M., Ladányi, Jobb, Benk, Nagy, Vaszjunyin, Hetényi (kapus). Vezetőedző: Jarmo Tolvanen.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >