Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow "Hasznos információkkal szolgált a Nyíregyháza elleni Ligakupa mérkőzés"
"Hasznos információkkal szolgált a Nyíregyháza elleni Ligakupa mérkőzés" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 11.

ImageDr. Mezey György szerint hasznos tesztmérkőzés volt a Nyíregyháza elleni Ligakupa-találkozó, amely egyénileg és csapatszinten is fontos információkkal szolgált a szakvezetés számára. "- A vendégek végig kilenc emberrel védekeztek, a támadással nem is törődtek. Sajnos nem voltak elég frissek és felkészültek a játékosaink ahhoz, hogy egy ilyen falat simán áttörjenek - értékelt a vezetőedző a mérkőzés után. - Szépen lehetett tehát látni, ki alkalmas arra, hogy megoldja ezt a feladatot és ki nem. Voltak bizonyos gyengéink, amelyek szintén kijöttek."

 

"Lendületes, harcos stílusban játszottunk, rengeteg helyzetünk is volt, amelyeket azonban nem tudtunk kihasználni. Több fiatalnak tudtam viszont lehetőséget adni. Közülük Szolnoki kitűnően játszott, azért kellett lecserélnem, mert rúgást kapott a lábába. Gyurcsó nagyon tehetséges, de sajnos olyan hibákat vét, amelyekkel ma nem lehet az első osztályban futballozni. Rengeteg egyéni képzésre van még szüksége tehát.

 Lencse egyelőre mélyponton van, amit érzek és értek is vele kapcsolatban: egy teljesen más szellemiségű, más taktikával játszó csapatból érkezett. Számára szokatlan, hogy nálunk egy viszonylag egyszerű, de sok nehéz feladatot hozó pozíciós játékot kell megoldania. Erre még nincs felkészülve. Keresi magát, látni a megoldásain, hogy nincs komfortérzete a pályán.

Nagyon értékes futballistának tartom, akihez sok türelem kell. Tény, hogy Nikolics egyelőre előtte jár, de Lencse legalább annyira tehetséges és idővel feljön majd."

A Ligakupában legközelebb március 16-án, 17 órakor Sóstón játszik csapatunk. A középdöntő legfontosabb összecsapását, amelyen eldőlhet a csoportelsőség sorsa, a Debrecen ellen játsszuk.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >