Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vereség a Ligakupában: Videoton - DVSC-TEVA 0-2
Vereség a Ligakupában: Videoton - DVSC-TEVA 0-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 17.

ImageA Ligakupa középdöntő „A” csoportjában a csoportelsőségért harcban lévő két együttes találkozott Székesfehérváron. Mindkét csapat komolyan vette a találkozót, igaz a Debrecen valamivel több NB I-es játékosát pihentette, ami érthető is, hiszen a vendégek már péntek este bajnoki mérkőzést játszanak Szombathelyen. - Vidi helyzettel kezdődött a mérkőzés, ám Pantic hatalmas bravúrt mutatott be Lencse lövését követően. Nem sokkal később szinte a semmiből szerzett vezetést a DVSC, Yannick lövése jött ki Tujvelről, a kipattanót pedig Szilágyi közelről lőtte a kapuba.

 

A gólt követően mindent megpróbált a Vidi, helyzeteket dolgozott ki, de ezúttal semmi nem ment be, míg a túloldalt az egyetlen újabb helyzetből újabb gólt szerzett a Debrecen.

A második félidőben már nem sikerült olyan elánnal támadásokat vezetnie a Vidinek, mint az első játékrészben, a Debrecen meg nem is nagyon erőltette az újabb gólszerzést. A mérkőzés összképe alapján megérdemelt győzelmet szerzett a Debrecen, csalódásra azonban semmi ok, a bajnokságban vissza lehet vágni a Ligakupában elszenvedett vereségért.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >