Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow dr. Mezey: Akár pozitív vereségként is felfoghatjuk a DVSC elleni mérkőzés eredményét
dr. Mezey: Akár pozitív vereségként is felfoghatjuk a DVSC elleni mérkőzés eredményét Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. március 18.

Image"A Debrecen megérdemelte ezt a győzelmet. Az első gól után, ami elég korán esett, jól megszervezték a kapu-előterüket, akár 9-10 emberrel is védekeztek." - nyilatkozta honlapunkak a találkozót követően dr. Mezey György vezetőedző. - "Ezt a falat nem tudtuk áttörni. Egyre többen kapcsolódtak be a mezőnyjátékosaink közül a támadásokba, így óhatatlanul kinyíltunk, s ennek az eredménye lett a második gól."

 

"Ugyanakkor hiányoztak az egyéni villanások és komoly helyezkedési hibákat követtünk el, itt főleg Radovicsra gondolok, bár Tujvel is jobban rajta lehetett volna a labdákon. Összességében azt mondom, benne van a vereség minden csapat életében. Több meccs óta nem kaptunk már gólt, de most jogosan lettünk megbüntetve.

Tanulságos összecsapás volt, s ha levonjuk a következtetéseket és higgadtan átgondoljuk őket, akár pozitív vereségnek is felfoghatjuk a Debrecen elleni mérkőzést. Nem magyarázkodás, de még egy megjegyzés: öt olyan játékos szerepelt náluk most, aki a Bajnokok Ligájában is pályára lépett.

A hajdúságiaknak nagyon erős játékoskeretük van - több olyannal a soraiban, akik között alig van különbség -, de pontosabb, tudatosabb játékkal felülkerekedhetünk, amire minden esélyünk megvan."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >