Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Orbán Viktor az EU-nagykövetekkel tárgyalt Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 19.

Image"Orbán Viktor a Fidesz elnöke a mai napon az EU-tagországok budapesti nagyköveteivel tárgyalt. A megbeszélésen elhangzott, hogy Magyarország változás előtt áll, amelynek már csak a mértéke kérdéses." - tájékoztatott közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. Mint írja, Orbán Viktor a diplomaták előtt kifejezte meggyőződését, hogy Magyarország jobb annál, és sokkal többre képes, mint amennyit ma mutat magából.

 

Beszélt arról is, hogy a nemzeti ügyek kormánya adócsökkentésre, a korrupció és a bürokrácia visszaszorítására, a közpénzügyi és az önkormányzati rendszer megreformálására vállalkozik.

Image
.
 

Szóba került a külföldi tulajdonban lévő közszolgáltatási cégek működésének kérdése is, ezzel kapcsolatban a Fidesz elnöke emlékeztetett arra, hogy az ezekkel a cégekkel kötött szerződések több mint tíz éve születtek, ezért ezeket egyenként át kell tekinteni és ahol lehet, meg kell állapodni.

Image
fotók: Pelsőczy Csaba
 

Orbán Viktor elfogadhatatlannak nevezte, hogy Magyarországon több millió ember fizetésének 70-80 százalékát felemésztik a közüzemi díjak, ezért a nemzeti ügyek kormánya az első perctől kezdve azért fog dolgozni, hogy a fizetések minél kisebb része menjen el a rezsiköltségekre - zárul a közlemény.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >