Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"Itt az idő, hogy Magyarország jobb irányba menjen!" Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 19.

Image„Soha ilyen nagy előnyt nem mértek még a közvélyeménykutatások, de ennek ellenére nem szabad elaludni!” – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András a csákberényi fórumon. A Fidesz helyettes szóvívője, Székesfehérvár 1. számú választókerületének képviselője, valamint Törő Gábor, a Fidesz Fejér megye 5. számú választókerületének képviselőjelöltje, a Megyei Közgyűlés alelnöke a Merán parkban várta helybeli lakókat, hogy feltehessék nekik kérdéseiket, s tájékoztassák őket programjukról.

 

Törő Gábor a jelenlévőknek elmondta, hogy ő a vidék politikusának tartja magát, ezért különösen örül annak, hogy az elmúlt hetekben már tizenöt fórumon vett részt. Beszédében kitért a nyakkendős és utca bűnözésre is. Arra, hogy a térségben rendőrhiánnyal küzdenek.  

Image
.

Image
.

Image
.

Ezen kívül kifejtette a pályázati rendszerekkel kapcsolatos véleményét is. Mint mondta: ezen a téren nagy fejetlenség tapasztalható, s véleménye szerint mihamarabb át kellene formálni a rendszert.

Image
.

Image
.

Image
.

Törő Gábor után dr. Cser-Palkovics András emelkedett szóra. Ő a választások tétéjét emelte ki: „Változás! Itt az idő, hogy Magyarország jobb irányba menjen!”

Helyi vonatkozásban említette, hogy a Csákberényt, valamint a Székesfehérvárat összekötő 81-es főútvonalat a szocialisták ígérete szerint 2x2 sávosra bővítették volna. Ez persze nem valósult meg, ahogy számos más MSZP-s ígéret sem.

Image
.

Image
.

Image
.

Dr. Cser-Palkovics András fontos kérdésnek tartja, hogy „Morális és egészen más kormánya lesz-e Magyarországnak?”

A Fideszes politikus kivetítőn szemléltette, hogy az elmúlt tizenhat év alatt soha nem mértek ekkora munkanélküliséget - és ebben csak a regisztrált munkanélkülieket számolják bele - az állítólagos válságkezelés ellenére. Továbbá hangsúlyozta, hogy a Fidesz-KDNP szövetsége készen áll az ország problémáinak kezelésére.

Image
.

Image
.

Image
.

„Soha ennyi kopogtatócédula nem gyűlt még össze.” – mondta – „Átléptük a 2 milliót. Soha ilyen nagy előnyt nem mértek még a közvélemény-kutatások, de nem szabad elaludni! ... Hiszen a verseny áprilisban lesz, a vonatra akkor lehet felszállni, akkor lehet a jegyeket megváltani, akkor lehet elkezdeni a problámákat megoldani.”

Image
.

Image
.

Image
.
 

Továbbá felhívta az emberek figyelmét arra, hogy április 25-ének is tétje van, hiszen 50% +1 szavazatra van szükség a parlamenti a döntésekhez.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5148&Itemid=31

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5087&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5125&Itemid=31

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >