Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Várják a jelentkezőket a többgenerációs református táborba! Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. július 03.

ImageA Székesfehérvári Református Gyülekezet szeretettel hívja és várja a jelentkezőket ez évi, gyönyörű környezetben és még jobb elszállásolási lehetőségekkel megrendezésre kerülő gyülekezeti táborába a sátoraljaújhelyi Várhegy Üdülőbe. A szervezők az elmúlt évi kedves és feledhetetlen élményeket felemlegetve hívogatnak július 20. és 26-a között, a vasárnaptól szombatig terjedő hétre. A testi és lelki felüdülést egyaránt ígérő tábori hét központi témája a „Közösség áldása” lesz, az 1. János 1,3 versei alapján.

A többgenerációs táborra a jelentkezési határidő 2008. július 6-a, vasárnap! A jelentkezési lapokat a megadott határidőig, minden vasárnap a Gyülekezeti Központ (Székesfehérvár, Széchenyi u. 16.) könyvtár szobájában személyesen vagy megbízott révén lehet leadni. A jelentkezéseket a vasárnapi istentiszteleteket követően 9-10 és 11-12 óra között fogadják.

További információk hivatali időben a (22) 312-785-es vonalas, illetve a 30/ 630-8801-es mobiltelefon számon kérhetők. E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , postai cím: 8000 Székesfehérvár, Széchenyi u. 16. Honlap információ: www.albaref.hu

 
< Előző   Következő >