Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Rendőri segítség a "hálóban" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 20.

ImageA Közbiztonsági Háló programon belül a fejér megyei rendőrök nemcsak ellenőrzéseket hajtanak végre, szankciókat osztanak, és bűnelkövetőket fognak, hanem a rászorulókon is segítenek. A csütörtökön szolgálatban lévő székesfehérvári és dunaújvárosi járőröknek is hálójában akadt egy-egy ilyen segítségre szoruló személy. Kora délután két ittas hajléktalan férfivel szemben intézkedtek a járőrök a fehérvári Budai úton. Egyikük – miközben felkelt a földről, ahol feküdt - elesett, így őt a székesfehérvári kórházba szállítatták a járőrök, míg a másikat a Krízis Kezelő Központba.

 

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy az este folyamán is volt egy biztonsági intézkedése a fehérvári járőröknek. Egy 51 éves nádasdladányi asszony ugyanis azzal fenyegetőzött házának melléképületében, hogy felakasztja magát. A nőhöz mentőt hívtak, akik beszállították a fehérvári kórházba.

A dunaújvárosi rendőrök is intézkedtek két ittassal szemben csütörtökön este. A Papírgyári úton lévő hajléktalan szállóra akart bemenni egy férfi, de onnan rendszeres részegsége miatt kitiltották. Amikor a járőrök tegnap intézkedtek vele szemben, akkor is erősen ittas állapotban volt, így a mentősökkel a dunaújvárosi kórházba szállíttatták.

Ugyancsak a dunaújvárosi kórházba szállítatták azt a sárosdi férfit is a járőrök, aki Dunaújváros, Táncsics Mihály utcában ittasan egy gépkocsinak támaszkodott. A rendőri ellenőrzés során agresszíven viselkedett, ittassága folytán még a lábán sem tudott megállni. Mivel a hozzá hívott mentősökkel sem volt együttműködő, ezért a rendőrök megbilincselték, majd így lett beszállítva a kórház pszichiátriájára.

 
< Előző   Következő >