Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Elfogadhatatlan az MSZP-kormány újabb gázármelése! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 26.

Image"A nemzeti ügyek kormányának az első perctől kezdve az lesz az egyik fő célkitűzése, hogy fokozatosan elérje: a fizetéseknek minél kisebb része menjen a közüzemi díjakra." - szögezte le sajtótájékoztatóján Cser-Palkovics András. - "Az MSZP-kormány áprilistól 10 százalékkal emelné a gáz árát. Elfogadhatatlan, hogy a választások előtt két héttel újabb gázáremelésre készül az MSZP-kormány egy olyan országban, ahol már az áremelést megelőzően is több millió embernek kell fizetésének körülbelül 70-80 százalékát közüzemi díjak kifizetésére fordítani."

 

A fideszes politikus arra is felhívta a figyelmet: a 10 százalékosnál jóval nagyobb mértékű emelés vár azokra, akik eddig gázártámogatásban részesültek. Ennek mértéke elérheti a 20-30 százalékot is - tette hozzá.

A helyettes szóvivő emlékeztetett: néhány hónapja a szocialisták kampányt folytattak a távhő áfájának csökkentéséről. A csökkentést a Fidesz már másfél éve javasolta.

Image
Fotó: Fidesz

Miközben ezt a kampányt folytatták, már lehet, hogy tudták, a mostani intézkedéseikkel jóval nagyobb összeget vesznek el a magyar emberektől, mint amit korábbi döntésükkel meghagytak. Tipikusan szocialista trükkről volt szó - jegyezte meg a képviselő.

A nemzeti ügyek kormányának az első perctől kezdve az egyik fő célkitűzése az lesz, hogy fokozatosan elérje: a fizetéseknek minél kisebb része menjen a közüzemi díjakra - jelentette ki Cser-Palkovics András.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >