Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A bolti szarkák, a verekedő és az eltűnt lány esete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageBolti tolvajokkal szemben intézkedtek a rendőrök Székesfehérváron. Az egyik nagyáruházból ugyanis bejelentés érkezett, hogy a biztonsági őrök tetten értek három személyt, akik egy digitális fényképezőgépet akartak ellopni úgy, hogy az áruvédelmi kódot eltávolítják róla. A három férfit a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként lettek kihallgatva.

 

Büntetőeljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon egy bántalmazással kapcsolatban. Az eset még március 16-án történt, de a sértett csak most tett feljelentést az ügyben. Elmondta, hogy egy általa ismert személy a fehérvári Jancsár úti buszmegállóban arcon ütötte, melynek során beverte a fejét, és agyrázkódást szenvedett. Sérülése nyolc napon belül gyógyuló. Az elkövető kihallgatására már sort is kerítettek.

A Bodajki KMB-s találta meg azt a móri lányt, akit eltűnés miatt kerestek. A Móri Rendőrkapitányság adta ki ellene a körözést. A fiatalt egy bodajki lakásból vitte be a kapitányságra a KMB-s. Elszámoltatása megtörtént, majd ezt követően a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának Mezőfalvi Intézetébe vitték, tekintve, hogy Mór Városi Önkormányzat jegyzője végzésével az intézetben helyezte el, mert engedély nélkül gyakran kivonja magát a szülői felügyelet alól.

 
< Előző   Következő >