Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Táska-tolvajok őrizetben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 26.

ImageHárom férfi az egyik gárdonyi nagyáruház parkolójából lopott el egy női táskát, míg annak tulajdonosa a gépkocsijába pakolt. A tolvajok egy Opellal menekültek el a helyszínről Székesfehérvár felé. A sértett által megadott gépkocsi-típus és rendszám alapján azonban a fehérvári járőrök felfigyeltek rájuk, és a fehérvári Hübner András utcában elfogták őket.

 

A táskalopásról a sértett elmondta a Gárdonyi Rendőrkapitányság ügyeletesének, hogy Gárdony, Szabadság úton lévő nagyáruház parkolójában a bevásárlókocsiból az autójába pakolta be a megvásárolt termékeket, amikor arra lett figyelmes, hogy valaki a kosárban hagyott táskájával – benne okmányokkal, készpénzzel - elfut, és beszáll egy autóba.

A hölgy és még egy másik szemtanú az ügyeletesnek elmondta, hogy az elkövető két társával együtt Fehérvár felé menekül egy bordó színű Opellel, aminek még a rendszámát is meg tudták mondani. Az ügyeletes így rádión keresztül egyből ki tudta adni a járőröknek és a Központi Ügyeletnek is a keresett autó paramétereit.

Németh-Kész Mónika szóvivőtől megtudtuk, hogy az autó a székesfehérvári járőröknek tűnt fel a megyeszékhelyen. Követni kezdték, és a Hübner András utcában állították le. A benne ülő két huszonéves, valamint egy ötven év körüli férfit igazoltatták. Az autó egyik szőnyege alól előkerült az a 40.000.-Ft, ami az ellopott táskában volt.

A rendőrök mind a három férfit előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol mindannyian gyanúsítottként lettek kihallgatva. A rendőrök előtt egyikük sem ismeretlen, korábban többször voltak már büntetve hasonló bűncselekmények elkövetése miatt. Jelenleg mind a hárman bűnügyi őrizetben vannak.

 
< Előző   Következő >