Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow "Tündérszó" - meseíró pályázat
"Tündérszó" - meseíró pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 30.

ImageA székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár a 11. székesfehérvári Kortárs Művészeti Fesztivál keretében meseíró pályázatot hirdet. A szervezők a pályázatra a világ bármely országában élő, 8–15 éves gyermek magyar nyelven írott meséit várják postai úton, vagy e-mailben csatolt dokumentum formájában - 2010. április 30-ig.

 

Pályázati felhívás:

A pályázatra az 1995. január 1-je és 2001. december 31-e között született gyermekek meséit várjuk a mellékelt, kitöltött adatlappal együtt.

A pályaművek terjedelme minimum 2000 és maximum 8000 karakter (1–4 nyomtatott oldal) lehet.

Témájukkal, irodalmi formájukkal kapcsolatban nincs semmiféle megkötés. Egy pályázó csak egy mesét küldhet be a zsűrinek. A bírálóbizottság neves írókból áll.

A döntést követő ünnepélyes eredményhirdetés 2010. május 29-én, szombaton lesz Székesfehérváron. A díjazottakat a szervezők május 15-ig értesítik, illetve a díjazottak névsorát a www.kortarsfesztival  és a www.ggmuvhaz.hu  honlapon közzéteszik.

A legjobb írásokat a Művelődési Ház egy későbbi időpontban megjelenteti.

A díjnyerteseket oklevéllel és egyedi művészeti alkotással jutalmazzuk.

Bővebb információ kérhető telefonon: +36 22/501-161 vagy e-mailen: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >