Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Családi perpatvarok és garázda fiú Fejérben
Családi perpatvarok és garázda fiú Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 30.

ImageSzékesfehérvárról, a Tolnai utca egyik lakásából érkezett bejelentés a rendőrségre egy családi konfliktus kapcsán. Mint kiderült: a férj tört-zúzott a lakásban, feleségét megverte, majd amikor az távozni akart a lakásból, ebben megakadályozta. A férfit végül a helyszínre érkező rendőrök előállították a kapitányságra, ahol személyi szabadság megsértése, valamint könnyű testi sértés elkövetés miatt megindult vele szemben a büntetőeljárás. A nyomozók a dühöngő férjet gyanúsítottként hallgatták ki, majd ideiglenes távoltartó határozatot hoztak vele szemben.

 

Németh-Kész Mónika sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy pár órával később egy másik verekedő férfivel szemben is intézkedtek a rendőrök, aki Székesfehérvár, Mura utcában található játszótéren bántalmazta volt élettársát, aki ennek során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett. A kiérkező járőrökkel az együttműködést megtagadta, és még a rendőrök jelenlétében is volt barátnőjére támadt. Őt is a megyeszékhelyi kapitányságra állították elő, ahol gyanúsítottként lett kihallgatva. Garázdaság miatt indult meg vele szemben az eljárás. A nyomozók őrizetbe vették.

Néhány óra elteltével egy sárkeszi családhoz hívtak rendőrt. Egy 20 éves fiatalember erősen ittas, agresszív állapotban, otthonában tört-zúzott, szüleivel üvöltözött. Mint az a rendőri intézkedés során kiderült, a férfi rendszeres kábítószer-fogyasztó. A járőrök a férfit előállították. Először mintavételre került sor vele szemben, majd ezt követően gyanúsítottként lett kihallgatva kábítószerrel való visszaélés miatt. A nyomozók vele szemben ideiglenes távoltartó határozatot hoztak.

Végül híradás egy garázdaságról: Székesfehérvár, Seregélyesi úton lévő Árpád Szakképző Iskola előtti buszmegálló hátsó üvegét egy fiatal berúgta. A bűncselekménynek több olyan szemtanúja is volt, aki ismerte a tettest. A nyomozók az ő vallomásaik alapján jutottak el egy 16 éves fehérvári fiúhoz, majd állították elő a kapitányságra, ahol gyanúsítottként lett kihallgatva. Garázdaság miatt indult vele szemben büntetőeljárás.

 
< Előző   Következő >