Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Ittas, garázda tizenévesek
Ittas, garázda tizenévesek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 02.

ImageHárom tizenhat éves velencei fiú megvert egy huszonkét éves fiatalembert a Velencei-tó partján. Mint azt a gárdonyi nyomozók kiderítették, a támadók és a sértett korábban együtt italozott, de egy incidens miatt a fiatalabbak idősebb társukra támadtak. A triót a Gárdonyi Rendőrkapitányság csoportos garázdasággal gyanúsítja.

 

A támadásról március 30-án este kaptak bejelentést a gárdonyi rendőrök. A 22 éves román állampolgárságú sértett elmondása szerint kedden délután a velencei hajókikötőben három fiú támadta meg, megverték, majd elvették mobiltelefonját, és 10.000.- Ft készpénzét. A megtámadott fiatalemberhez a járőrök mentőt hívtak, akik a fehérvári kórházba szállíttatták. Kiderült, sérülése nyolc napon belül gyógyuló.

„A gárdonyi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, majd átvizsgálták a környéket. A közelben, egy parkban rá is találtak három tizenhat éves velencei fiúra, akik a rendőröknek egyből elismerték a sértett bántalmazását.” – tudtuk meg Németh-Kész Mónika sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy - mint az a vallomásokból kiderült-, a négy fiatal a délután folyamán együtt italozott, illetve szórakozott a tóparton.

A sértett az egyik fiúval még a tóba is bement fürdeni. Ezt követően alakult ki incidens a sértett és a tizenévesek között, melynek során mind a hárman megverték, majd a megtámadott szerint ekkor vették el értékeit. A sértett ezen állítása azonban ez idáig még nem nyert bizonyítást. A gárdonyi rendőrök azon dolgoznak, hogy a bűncselekmény összes részlete feltárásra kerüljön.

A nyomozók most mind a három fiatalkorút – akiket őrizetbe vettek - csoportos garázdasággal gyanúsítja.

 
< Előző   Következő >