Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Akadémistáinké az ötödik hely
Akadémistáinké az ötödik hely Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 05.

ImageNem volt kegyes az időjárás a 2010-es Puskás-Suzuki Kupa zárónapjához. Fehérvárott egész nap ömlött, ömlik az eső, így a hűvös, szeles idő, és a vizes pálya egyaránt alaposan megnehezítette már a „betétprogramnak” szánt gálameccsek résztvevőinek dolgát is. A délelőtti öregfiúk tornán az egyik elődöntőt a Puskás Akadémia nyerte meg az Újságíró-válogatott ellen (2-1), míg a másikban a Suzuki „fiatalabb öregfiúkból” álló csapata a Videoton öregfiúknál bizonyult jobbnak 3-2-re. A bronzmeccsen viszont a Vidi nyert, 4-3-ra legyűrve az újságírókat.

 

A tornát a Suzukit 1-0-ra legyőző Puskás Akadémia nyerte meg, a „mindent eldöntő gólt” Vincze István szerezte.

A Puskás-Suzuki Kupa 3. kiírásában a házigazda akadémisták az AC Milan ellen játszottak az 5. helyért. Számunkra remekül indult a mérkőzés, Kiprich Dávid már az első percben gólt rúgott, majd a Vidi Vachtler Csaba szabadrúgásából a szünetig meg is duplázta előnyét. A végén azonban majdnem baj lett, az utolsó öt percben Jacopo Rubens Piacenza két góljával egyenlített a Milan.

 A torna ötödik helyéről tizenegyesek döntöttek, ebben a Puskás Akadémia U17-es csapata bizonyult jobbnak. A tornán „újonc” Milannak meg kellett elégednie a hatodik hellyel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >