Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Megkéseltek egy 19 éves fiút Dunaújvárosban
Megkéseltek egy 19 éves fiút Dunaújvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 14.

ImageHalálra késelt egy fiatalt egy másik Dunaújváros, Bercsényi úton. Az áldozat későbbi támadóján saját, tőle korábban ellopott pulóverét vélte felfedezni, mely miatt két barátjával együtt kérdőre vonta. Ez okozta a vesztét.

 

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője elmondta honlapunknak, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére hétfőn 13 óra 46 perckor érkezett jelzés Dunaújváros, Bánki Donát Gimnázium elől, miszerint ott hasba szúrtak egy fiút.

Mint később kiderült, egy háromfős fiatalokból álló társaság gépkocsival közlekedett a Bercsényi úton, amikor egyikük észrevett egy fiút, akin felismerni vélte a tőle múlt héten ellopott pulóverét. A három fiú emiatt kérdőre vonta a fiatalt, melynek során dulakodás alakult ki közöttük.

Ennek során a pulóveres fiútól előkerült egy kés, amivel többször megszúrta az őt kérdőre vonó fiatalt, majd elmenekült a helyszínről. A 19 éves megkéselt fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok és információk alapján, rövid időn belül elfogták a 16 éves késelő fiút. Ellene halált okozó súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Az áldozat társaságában lévő két fiút csoportos garázdasággal gyanúsítják a nyomozók.

A büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

 
< Előző   Következő >