Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Nagy Dani hazaérkezett Ulmból
Nagy Dani hazaérkezett Ulmból Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 14.

ImageMint arról korábban hírt adtunk, Nagy Dániel a múlt hetet az ulmi rehabilitációs központban töltötte, miután az itthoni kezelések nem váltak be, s állapota nem az elvárásoknak megfelelően alakult. Dani vasárnap este érkezett haza Németországból.

 

"- Nagyon profi körülmények között, profi szakemberekkel végeztem azt a rehabilitációs munkát, amelyre szükségem volt a sérülésem után. Mivel a combhajlító izom erős húzódása miatt nem tudtam teljes munkát végezni, az izmok elgyengültek, s ezeket ismét meg kellett erősítenem. Ez volt az ulmi rehabilitációs centrumban töltött hét legfőbb célja.

Fantasztikus dolgokat  tapasztaltam kint, amelyek egy része persze az ottani technikai felszereltségnek köszönhető, viszont számos olyannal is találkoztam, amelyeket itthon is lehetne alkalmazni. Ilyen például a víz alatti masszázs, a forró, gyógynövényes pakolás, vagy az aqua-jogging. Ez utóbbi azért is hasznos, mert a gyakorlatok közben az ember lába nem ér talajt, tehát a terhelés nem olyan, mint a szárazföldön, de közben mégis dolgoztatom az izmaimat.

A masszázstechnika is egészen másmilyen. A napi öt órás kezelések és gyakorlások során olyan technikákat és feladatokat tanultam meg, amelyeket itthon nem alkalmaznak, pedig nem ördöngösségek. Sok apróság, amire oda kell figyelni. Most derült ki például, hogy nem jól nyújtok.

Hálás vagyok a klubnak, hogy megteremetette nekem a kiutazás lehetőségét. Itthon egyelőre tovább végzem a kinti feladatsorokat, s ha minden jól megy, csütürtök-péntek tájékán teljes erőbedobással edzhetek ismét."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >