Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Bencze Ilona öröksége Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 15.

ImageBencze Ilonával találkozhattak az irodalom-barátok a móri Erzsébet téri Művelődési Házban. A Költészet Napja alkalmából megrendezett programon a Madách Színház művésze az „Örökség” című darabbal lépett a nagyközönség elé.

 

"Az életünk fontos dátumai, évfordulói szinte kínálják magukat a visszatekintésre, mérlegkészítésre. Számomra a 2002-es év ilyen. Harminc éves pályafutás, kerek számú születésnap. Engedtessék meg nekem az ünneplésnek az a formája, ahol a kapott ajándék az, hogy én adhatok. Hogy megoszthatom Önökkel gondolataimat, tapasztalataimat a tárgyi, vagyoni örökségen túlmutató, valódi, időtálló értékekről: az emberi kapcsolatokról." – vallja Bencze Ilona.

Image
Fotó: Szakonyiné Beke Marianna

Az „Örökség” című műsorban a valódi, időtálló értékekkel, az emberi kapcsolatokról szóló gondolatait osztja meg a közönséggel.

„Csodálatos vallomásokat hallhattunk dalban, versben és prózában.” – lelkendezett a darabról Diósné Fűrész Ibolya, a program szervezője, aki elmondta, hogy nagyon személyes jellegű volt az előadás, s a városi könyvtár meghívott vendége őszintén beszélt önmagáról, családjáról, s barátairól.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >