Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Pécsi MFC - Videoton FC II 4-1 (3-0)
Pécsi MFC - Videoton FC II 4-1 (3-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 15.

ImageA továbbra is NB I-es álmokat dédelgető baranyai csapat sima győzelmet aratott a Vidi II ellen. Részletek: Videoton II: Tujvel – Milanovic, Radovics, Novakovics (Papucsek 15’), Présinger, Sifter, Fejes, Lelkes (Alison 75’), Ponczók, Baracskai (Babos 65’), Olasz Gólszerző: Gyánó (7’ 10’ 49’) Nagy (42’) illetve Ponczók (69’)

 

Az előre megadott kerethez képest több helyen is változás történt az utolsó pillanatban. Radovics és Milanovic is csatlakozott a Pécsre utazó kerethez, így viszont Kocsis Gábor és Móri Tamás el sem utazott a csapattal, hiszen a szabályok értelmében az NB I-es csapatok tartalékcsapataiban csupán három 23 évnél idősebb játékos szerepelhet.

Vidi helyzetekkel indult a mérkőzés, ennek ellenére a 10. percben már a második gólját ünnepelhette a hazai csapat. Mindkét alkalommal a belső védőink (Radovics és Novakovics) hibáját használta ki a Pécs rutinos gólvágója. Novakovicsot a 15. percben Varga István le is cserélte, a helyére beálló Papucsek ezen a találkozón sokkal megbízhatóbb teljesítményt nyújtott. A csúszós, vizes pályához a hazai csapat apró termetű játékosai jobban tudtak alkalmazkodni, így a félidőben magabiztos 3-0-s vezetéssel vonulhattak az öltözőbe.

A második félidőben a Vidi már sokkal jobban játszott, és egyenrangú ellenfele volt a Pécsnek, igaz Gyánó megszerezte harmadik gólját is, de ezt követően sorra dolgozta ki a Vidi II a helyzeteket. Babos és Olasz is ziccerbe került – utóbbi lövését óriási bravúrral, lábbal védte a hazai kapus.

A 69. percben szépíteni tudott a Vidi II, Ponczók 18 méteres lövését követően a labda a hazai kapuban landolt. Az utolsó negyedórában tovább tudta volna kozmetikázni az eredményt a Vidi II, de ahogy a hétvégén Ajkán is, ezúttal is kimaradtak a helyzetek.

Összességében megérdemelten nyert a Pécs, mert az első félidőben nagyon gyengén játszott a csapatunk, de a második félidei teljesítmény már elfogadható volt. Vasárnap Felcsúton a Tatabányát látja vendégül a Videoton II.

 
< Előző   Következő >