Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az emberek gyors és mélyreható változást szeretnének!
Az emberek gyors és mélyreható változást szeretnének! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 15.

Image„A győzelem nem a Fideszé, hanem Magyarországé… Egységes népakarat született abban, hogy gyors, mélyreható és megrendítő változást szeretnének Magyarország polgárai, és egy egységes felhatalmazást adtak a Fidesznek ahhoz, hogy az előttünk tornyosuló feladatokat, problémákat megoldjuk, kezeljük.”- fogalmazott Dr. Cser-Palkovics András sajtótájékoztatóján.

 

A választások első fordulójának eredményéről, valamint a második forduló tétjéről tartott sajtótájékoztatót Dr. Cser-Palkovics András. A Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje ennek során köszönetet mondott minden székesfehérvári embernek, aki elment szavazni, és élt alkotmányos jogával - bárkire is szavazott április 11-én.

Image
.

A politikus a sajtó képviselőinek elmondta: Az első fordulót tekintve történelmi eredmény született Fejér megye 1. választókerületében, hiszen soha ilyen jól nem szerepelt a Fidesz Székesfehérvár eme körzetében.

A politikus szerint „egyértelmű, világos felhatalmazás született szinte az ország valamennyi választókerületében”, hiszen a magyar kormány megalakulásához szükséges parlamenti többséggel a Fidesz-KDNP már rendelkezik. Hangsúlyozta, hogy a győzelem nem a Fideszé, hanem Magyarországé.

Image
.

„Egységes népakarat született abban, hogy gyors, mélyreható és megrendítő változást szeretnének Magyarország polgárai, és egy egységes felhatalmazást adtak a Fidesznek ahhoz, hogy az előttünk tornyosuló feladatokat, problémákat megoldjuk, kezeljük.”- fogalmazott Dr. Cser-Palkovics András.

Elmondása szerint a második forduló, azaz április 25-e tétje, hogy milyen nagyságú lesz a leendő kormány felhatalmazása Magyarországon.

„A Fidesz arra kéri a felhatalmazást, hogy a szükséges változás Magyarországon megtörténjen, ennek mértéke pedig a felhatalmazás nagyságától függ.” – mondta a politikus - „Az emberek minél nagyobb felhatalmazást adnak a Fidesz-KDNP-nek, annál nagyobb változást is várhatnak majd el.”

Image
.

Mint ismeretes, Székesfehérvár első választókerületében április 25-én lesz a második forduló. Dr. Cser-Palkovics András ezúton is arra kéri az embereket, hogy ismét menjenek el, és szavazzanak rá. Tiszteljék meg a bizalmukkal annak érdekében, hogy Székesfehérvár is egyértelműen a változás mellé állva, két kormánypárti országgyűlési képviselővel képviseltethesse magát - egyéni tekintetében - az országgyűlésben.

És hogy miért van erre szükség?

„Négy évig voltam területi listás képviselő az országgyűlésben, ellenzékben. Most szeretnék Fehérvár egyéni kormánypárti képviselője lenni. Minden Fehérvárhoz köt, a fehérvári embereket szeretném képviselni az Országgyűlésen.” – mondta dr. Cser-Palkovics András.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Azaz nem a területi megyei listás mandátumával szeretne élni, hanem az egyéni országgyűlési mandátummal, annak érdekében, hogy a városért és az itt élő emberekért hivatalosan is dolgozhasson. Képviselőjelöltként a magyar országgyűlésben április 25-én erre kéri a felhatalmazást!

Kapcsolódó cikkeink:

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5734&Itemid=1

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5741&Itemid=1

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5747&Itemid=1

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5751&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >