Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kocsiból ki, házba be, ablakon ki - kábítószert is fogyasztott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 16.

ImageEllenőrzés alá akartak vonni a járőrök egy BMW-t, amely Székesfehérváron, a Sárkeresztúri úton közlekedett. A rend őrei ismerték ugyanis a sárkeresztúri sofőrt, aki ellen korábban folyt már szabálysértési eljárás, ami miatt el is tiltották a vezetéstől, de az még nem vált jogerőssé. A rendőri jelzés ellenére azonban a sofőr nem állt meg, hanem továbbhajtott. A rendőrök utána mentek. A gépkocsivezető a Hosszúsétatéren kiszállt az autóból, és beszaladt az egyik házba. A járőrök követték.

 

A fiatalember erre a ház egyik ablakán kiugrott. Ekkor azonban már több rendőrautó is a helyszínre érkezett, megerősítve a két járőrt. Így a férfi szembe találta magát velük, s nem volt hova tovább menekülnie.

Elfogták, majd előállították a kapitányságra, ahol elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. Ezt követően mintát vettek tőle, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Németh-Kész Mónika sajtóreferenstől megtudtuk, hogy közben kiderült az is, hogy az általa használt BMW-t a Dunakeszi Rendőrkapitányság körözi, mert azt bűncselekmény elkövetésénél használták. Így azt a nyomozók lefoglalták a férfitől.

 
< Előző   Következő >