Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A HM is az MSZP pártkifizetőhelyévé vált
A HM is az MSZP pártkifizetőhelyévé vált Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 18.

Image"Új elemek kerültek napvilágra a Honvédelmi Minisztériumban (HM) zajló korrupciós bűncselekményekkel kapcsolatban. Tűrhetetlen, hogy egy minisztérium, különösen az ország védelméért felelős minisztérium a BKV-hez hasonló pártkifizetőhellyé alacsonyodjon." - hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Répássy Róbert. A fideszes politikus emlékeztetett: az elmúlt hetek, hónapok nyomozati eredményei alapján bizonyossá vált, hogy nem csak kormányzati cégek, hanem minisztériumok is szocialista kifizetőhellyé váltak.

 

A HM esete azért is felháborító, mert éppen ennek a szervnek kellene feddhetetlennek lennie - az ország védelme rendet, átláthatóságot kíván.

A bűnszervezetben elkövetett korrupciós bűncselekmények sora is bizonyítja, hogy a szocialista kormány alkalmatlan Magyarország irányítására. A HM-botrány kapcsán a honvédelmi miniszternek kötelessége lenne lemondani - nyomatékosította Répássy Róbert.

Image
Fotó: Fidesz

Leszögezte: a Fidesz véget fog vetni a közpénzek ellopásának. Fel fogjuk számolni a közpénzeket ellopó bűnszervezeteket, visszaszerezzük többek között a jogtalan kifizetéseket is - tette hozzá a politikus.

Az, hogy ez milyen gyorsan sikerül, csak attól függ, hogy milyen mértékű felhatalmazást kapunk a választások második fordulóján. Minél magasabb a felhatalmazás, annál gyorsabban zárhatjuk el a korrupciós csapokat - fogalmazott Répássy Róbert.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >