Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Motoros baleset Őrspusztánál - ittasok Fejérben
Motoros baleset Őrspusztánál - ittasok Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 20.

ImageSúlyos baleset történt Őrspuszta külterületén, a 6306-os úton. Egy motoros egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett, és az árokba hajtott. A baleset következtében súlyos, bal könyök ficam sérülést szenvedett. A férfit a székesfehérvári kórházba szállították a mentők.

 

Több ittas járművezetőt is fogtak az elmúlt napokban a fejér megyei rendőrök. Németh-Kész Mónika rendőr-százados tájékoztatása szerint Sárbogárdon egy ittas kerékpárossal szemben intézkedtek. A kálozi férfi elismerte alkoholfogyasztását, eljárás indult vele szemben.

Egy gépkocsivezetőt Sárosdon fogtak el a sárbogárdi járőrök. A Renault Megane gépkocsit ellenőrzés alá vonták, amikor a sofőrrel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott. Mintavételre állították elő, vezetői engedélyét elvették, feljelentést tettek ellene.

Velencén egy, míg Agárdon két ittas kerékpáros is kiszűrésre került egy napon belül. Mind a hárman nyilatkozaton ismerték el alkoholfogyasztásukat, szabálysértési eljárás indult velük szemben.

 
< Előző   Következő >