Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Felháborító plakátcsúfítás! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 21.

ImageTegnap virradóra ismeretlen tettesek elcsúfították a Fidesz két országgyűlési képviselőjelöltjének, dr. Cser-Palkovics Andrásnak és Vargha Tamásnak óriásplakátjait. A gyanú szerint „szervezett akcióról” van szó, mivel egyetlen éjszaka alatt az összes székesfehérvári plakátot megrongálták, s mindegyikre hasonló mintázatú, fekete ábrákat (jellegzetes bajuszt és szakállt) festettek. A Fidesz az esetet bejelentette a Választási Hatóságnál.

 

„Felháborodással vettük tudomásul, hogy dr. Cser-Palkovics András és Vargha Tamás országgyűlési képviselőjelölt kihelyezett óriásplakátjait, megállító tábláit tömegesen, hasonló stílusban, nagy valószínűséggel szervezetten összefirkálták, 2010. április 19-ről 20-ra virradó éjszakán.” – nyilatkozta a sajtó képviselőinek Orosz István, a Fidesz városi alelnöke sajtótájékoztatóján.

Image
.

 

Image
.
 

A politikus elmondta, hogy a Fidesz a Helyi Választási Bizottsághoz fordult a plakátok elcsúfítása miatt. Orosz István kifejtette, hogy eddig még nem volt példa ilyen mértékű magatartásra….

Image
.

 

Image
Fotó: Temesvári Márta
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >