Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"A nemzeti egység kormányát kell létrehozni!" Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 21.

Image„Közeledik a választások második fordulója!” - hívta fel a választópolgárok figyelmét Vargha Tamás, a Fidesz nemrég megválasztott országgyűlési képviselője a Malomházban tartott sajtótájékoztatóján. Mint ismeretes, a Vargha Tamás által érintett 2. választókörzetben az első forduló érvényes és eredményes volt: a képviselő 21 455 szavazattal jutott be a Parlamentbe.

 

A politikus szerint az első forduló – ahol eredményt hozott – tudatában kimondható, hogy Magyarország olyan jó irányt szabott saját jövőjének, mely a nemzeti egység irányába mutat.

„A nemzeti egység kormányát kell létrehozni a 2. forduló után.” – fogalmazott Vargha Tamás – „Olyan felhatalmazásra van szüksége a kormánynak, amellyel a szükséges, mélyreható, gyors, és átfogó változásokat végre tudja hajtani. Ehhez egyértelmű, s világos felhatalmazásra van szükség.”

A politikus emlékeztetett arra, hogy országszerte 57 választókerületben lesz második forduló, köztük Fejér megye 1. választókerületben (Székesfehérvár) valamint a 3. választókerületben (Dunaújváros). A képviselő arra kéri az embereket, hogy menjenek el szavazni április 25-én, és szavazzanak a Fidesz két jelöltjére, Dr. Cser-Palkovics Andrásra és Dr. Dorkota Lajosra.

Vargha Tamás Székesfehérvár fejlődése, jövője szempontjából elengedhetetlennek tartja, hogy mindkét egyéni választókerületben (1-es és 2-es) a Fidesz képviselői képviseljék Székesfehérvárt a Parlamentben.

Ahogy ő fogalmazott:

„Hiszen így lesz teljes a nemzeti egység kormánya, ami szükséges a változtatáshoz.”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >