Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Rendőrségi hírek: Dunaújvárosban történt...
Rendőrségi hírek: Dunaújvárosban történt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 22.

ImageEngedély nélkül távozott egy fiatal lány a gyermekvédelmi intézetből… Lemezlopást jeleztek a Vasmű melletti füves területről… Zavart viselkedése miatt kértek mentőt este egy férfihez a járőrök a Park Centerhez… Baleset történt egy közforgalom elől el nem zárt magánterületen kora délután… Verekedéshez riasztották a rendőröket…

 

R. Szabó Ágnes, a FM RFK szóvivője tájékoztatta az alábbi eseményekről a Fehérvári Híreket:

-- Jelentkezett a tinédzser / Az ercsi rendőröknél jelentkezett egy fiatal lány, aki megelőzően engedély nélkül távozott egy gyermekvédelmi intézetből, ezáltal kivonta magát a nevelés alól. A fiatal lányt nevelője vette át a rendőröktől.

-- Fiatalok verekedtek / Kedden délelőtt érkezett bejelentés szerint verekedés tört ki Dunaújvárosban két fiú között az Apáczai utcában lévő oktatási központ előtt. A járőrök a helyszínen érték a verekedőket. A két fiatalkorú fiú elmondta, hogy korábban is volt közöttük nézeteltérés, de most egymásnak is ugrottak. Egyikük sem sérült, a garázdaság miatt eljárást indítottak a rendőrök.

-- Fémérzékenyek / Lemezlopást jeleztek délután a Vasmű melletti füves területről. Az ott húzódó gőzvezeték horganyzott lemez borítását vitte el ismeretlen tettes, mintegy 80 méter hosszban. A lopási kár egyelőre nem ismert

-- Baseball ütőnek látszó székláb / Este kilenc órakor két ercsi férfit vontak ellenőrzés alá a járőrök a település Rákóczi utcájában, mivel egyikük kezében egy baseball ütőnek látszó tárgy volt. Az ellenőrzés megkezdésére már semmi nem volt nála, mert eldobta, később azonban megállapították a járőrök, hogy egy székláb volt. A két férfi a felszólításra nem tudta magát igazolni, ezért előállításukra intézkedtek.

-- Biztonsági intézkedések / Zavart viselkedése miatt kértek mentőt este egy férfihez a járőrök a Park Centerhez. A férfi az ellenőrzés során a feltett kérdésekre nem tudott válaszolni, viselkedésében zavarok látszottak. Éjjel egy mezőfalvai lakásban intézkedtek bejelentésre a rendőrök. Volt barátnője lakására ment egy férfi és ittasan randalírozni kezdett. A labilis idegállapotú látogatóhoz mentőt kértek a járőrök. A mentők további orvosi vizsgálatot láttak indokoltnak, ami miatt a férfit beszállították a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba.

-- Balesetek / Baleset történt egy közforgalom elől el nem zárt magánterületen kora délután. Egy Suzuki Ignis sofőrje járművével a parkolóban meg akart fordulni, de a gyár kerítésének ütközött. A szonda jelzése alapján a sofőr ittas volt. Mintavételre állították elő. 18.15 perckor a mentők értesítették a rendőrség ügyeletét, miszerint Dunaújváros Úttörő utcában a Gagarin téri bekötőútnál egy Opel Astra elé fékezés és körültekintés nélkül behajtott egy kerékpáros gyerek. Az Opelt vezető nő az elütést nem tudta elkerülni. A kisfiúnak eltörött a lába.

 
< Előző   Következő >