Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Történelmi eredmény született nemcsak Magyarországon, hanem Fejér megyében is"
"Történelmi eredmény született nemcsak Magyarországon, hanem Fejér megyében is" Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 26.

Image- fogalmazott tegnap este Vargha Tamás országgyűlési képviselő a Fehérvári Híreknek adott interjújában. A Fidesz politikusa első kézből számolt be arról, hogy Fejér megyében a tizenhárom mandátumból - hat listásból négyet, hét egyéniből pedig hetet megnyerve – 11 mandátumot szerzett a Fidesz. A politikus külön örömként értékelte, hogy Székesfehérvár 2-es számú egyéni választókörzetében Dr. Cser-Palkovics András fölényes győzelmet aratott, így vele együtt Székesfehérvárnak két - egyéniből bejutott - kormánypárti képviselője van, ami a város jövője, fejlődése szempontjából nagyon fontos.

 

Vargha Tamás elmondta továbbá, hogy a Fidesz Fejér megyei területi listájának 11. helyéről Brájer Éva a 4. helyre került, így a székesfehérvári képviselőasszony, Maroshegy önkormányzati képviselője szintén a parlamentbe jutott.

„Így már hárman képviselhetjük Székesfehérvárt, amihez titkon a szívükben Orbán Viktor miniszterelnök urat is hozzátehetjük.” –fogalmazott a politikus, majd hozzátette, hogy Székesfehérvárnak erős képviselete lesz a Parlamentben.

A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a könnyűnek semmiképpen sem nevezhető kampány után az igazi munka most kezdődik.

„A Fidesznek élnie kell, és élni is fog ezzel a történelmi lehetőséggel. Azt a felhatalmazást, azt a megtiszteltetést, amivel az ország polgárai megbízták a Fideszt végre kell hajtani, mint ahogy azt Orbán Viktor elnökúr is megfogalmazta a beszédében, forradalom zajlott a szavazófülkékben és ennek meg kell felelni.” – mondta végezetül Vargha Tamás.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >