Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kórházba vitték őket... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 27.

ImageEgy komlói lakossal szemben intézkedtek a sárbogárdi járőrök. A férfit Sárbogárd, Ady Endre úton igazoltatták. Az ellenőrzése során össze-vissza beszélt, zavart volt. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a fehérvári kórházba.

 

Egy 35 éves kulcsi férfivel szemben is fel kellett lépniük a rend őreinek. – mondta honlapunknak Németh-Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője. Az említett személy ugyanis zavartan viselkedett otthonában, tört-zúzott. Ön- és közveszélyes állapota miatt a járőrök mentőt hívtak hozzá, akikkel beszállították a dunaújvárosi kórházba. Ezen kívül egy másik biztonsági intézkedésre is sor került.

Dunaújváros, Váci Mihály utcából egy hajléktalan férfit szállítottak szintén kórházba. A személy ugyanis az úttesten feküdt ittasan, magatehetetlen állapotban. Egy perkátai férfi kórházba szállításánál is a rendőrök segédkeztek. A személy ugyanis otthonában zavartan és agresszíven viselkedett. Ön- és közveszélyes állapota miatt a Pszichiátriai Osztályra lett beszállítva.

Dunaújvárosban, a Vasmű úton egy férfi és egy nő feküdt a járdán erősen ittas, önkívületi állapotban. Mindkettőjüket a kórház pszichiátriájára szállították be a rendőrök.

A Gánti Ápoló Gondozó Intézetben is segítséget kértek a rendőröktől egy beteg kórházba szállításához. Az intézkedés során kiderült, hogy a személy ellen a Bicskei Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést adott ki. Az agresszív férfit a mentők a fehérvári kórházba vitték.

 
< Előző   Következő >