Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
"Egy kampány krónikája" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 04.

ImageA tegnapi napon hírt adtunk arról, hogy megjelent Burger Barna fotográfus "Egy kampány krónikája - Orbán Viktor 2010" című kiadványa, amely bemutatja Orbán Viktor napjait - a szövetségeseivel kötött választási szerződés aláírásától kezdve a kampány utolsó napjáig. Egyik olvasónk, Prekrit Judit e cikk megjelenése utáni percekben már jelentkezett is szerkesztőségünknél azzal, hogy ő is részt vett a könyvbemutatón, s egy kis ízelítővel szeretne szolgálni olvasóinknak.

 

Az alább látható fényképeket Prekrit Judit készítette egy Canon digitális kamerával. A fényképezőgépet ezen a rendezvényen próbálta ki először, amelyet olvasónk így jellemez: „Megérte várni arra, hogy egy kiemelkedő jelentőségű programon használjam először új szerzeményemet.”

Image
.

„A könyvben Burger Barna a csodálatos fotóin - fény és árnyék játékán - keresztül mutatja be a tavaszi kampányidőszakot, a soha vissza nem térő helyzeteket, pillanatokat. Ebben a felemelő, különleges időszakban sikerült megörökítenie, másoknak mesélnie képekben arról, hogy a "médián innen és túl milyen percekből, milyen emberi pillanatokból áll össze egy kampány, s miként élte ezt meg egy olyan férfi, akit a nagyközönség elsősorban a kamerák és reflektorok fényében ismer". (idézet a könyvből).

Image
.

A kiadvány nem csak csodálatos képekben mesél a kampányról, egy nagyszerű Államférfi hétköznapjairól, munkájáról a kampányidőszakban, hanem kivitele is remek, méltó a tartalmához.

Image
Prekrit Judit

„Hála és köszönet a gyönyörű szép könyvért.” – mondta olvasónk – „Bárki veszi is kezébe, egy igazi kincset tarthat, amely Magyarország egy jelentős történelmi pillanatát, az igazi Feltámadást mutatja be.”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >