Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kertbarátok akciója - a virágos Székesfehérvárért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 10.

ImageIngyenes növényosztási akció zajlott a hétvégén a székesfehérvári Kertbarát Klub szervezésében. A programra a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Háznál került sor, hiszen itt tartja találkozóit a klub. Az akciót Szigli István önkormányzati képviselő támogatatta.

 

Jankovics Ilona klubvezető az akcióval kapcsolatban elmondta, hogy az érdeklődés messze felülmúlta várakozásaikat és a felajánlott növények már kora délelőtt elkeltek, ezért mindenkit kér, hogy név, cím, telefonszám megadásával jelezze igényét az őszre amikor fákat és cserjéket, árvácskát és krizantémot lehet majd kapni.

Image
.

 

Image
Délutánra már igencsak elfogytak a virágok - de azért bőséges volt a kínálat így is...

Az őszi akcióra fel lehet iratkozni a közösségi házban , vagy az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen, ahol Ilona szaktanácsot is ad a megfelelő növény választásához mint pl. vezeték alá milyen fákat lehet ültetni.

Image
Válogatás...

A kertbarát klub következő találkozója május 19-én szerda 18 órakor lesz a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban az ingyenes előadás témája a növényvédelem. Azok sem maradtak virág nélkül akik kerítésen belül ültettek, mert egynyári termelő is árusított a Közösségi Háznál.

 

Image
Az egynyári növény és az örökzöld egyaránt kapós volt...

Vasárnap délután a kertbarát klub az iskola előtt alakított ki egy szép ágyást, amely a környéken lakó emberek évelő virágaiból lett szaporítva és a Képviselő úr által biztosított egynyári virágokkal és cserjékkel lett szegélyezve.

Image
Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója is nézegette a virágokat
 

Ezúton szeretnének a kertbarátok köszönetet mondani Spanyárné Halász Szilvia városi főkertésznek az ágyás előkészíttetéséért és a tűzoltóságnak a beöntözésért.

Image
.

 

Image
Fotó. Temesvári Márta
 

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5617&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >