Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Több esetben is intézkedtek a rendőrök... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 11.

ImageBelloianniszban egy gépkocsivezetővel szemben került sor intézkedésre ittassága miatt, míg Agárdon, Pettenden, Velencén, Vértesacsán, Bicskén és Bakonycsernyén ittas kerékpárosokat fogtak… Vasárnap hajnalban a rendőrök egy etyeki férfivel szemben intézkedtek. Bejelentés érkezett ugyanis a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére, miszerint egy férfi egy másikat többször ököllel fejbe ütött a helyi pizzériában... Ismeretlen tettes járt a hétvégén Székesfehérváron, az Eötvös utcában. Három családi ház udvarára is bement. Az egyik melléképületből élelmiszereket és PB gázpalackot vitt el…

 

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivőjének tájékoztatása szerint:

- Ismeretlen tettes járt a hétvégén Székesfehérváron, az Eötvös utcában. Három családi ház udvarára is bement. Az egyik melléképületből élelmiszereket és PB gázpalackot vitt el. A másik udvaron egy ott parkoltatott Peugeot-ból a CD-s rádió előlapját vette ki, illetve egy szintén ott parkoló Renault-ból pénztárcát emelt ki 70.000.- Ft-tal. A harmadik helyen az udvaron parkoló autóból a GPS-t tulajdonította el.

- Vasárnap hajnalban a rendőrök egy etyeki férfivel szemben intézkedtek. Bejelentés érkezett ugyanis a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére, miszerint egy férfi egy másikat többször ököllel fejbe ütött a helyi pizzériában. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a két férfi szóváltásba keveredett egymással, majd egyikük többször megütötte a másikat, melynek során annak megsérült a feje, az arca és az orra is. Az elkövetőt a rendőrök elfogták, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a büntetőeljárás.

- Vasárnap délelőtt a rendőrök egy ittas vezetővel szemben intézkedtek Székesfehérvár, Mártírok úton. A gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfiről az ellenőrzése során az is kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mert a járművezetéstől a Székesfehérvári Városi Bíróság 2012. februárig eltiltotta a vezetéstől. A személyt így a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol megindították vele szemben a szabálysértési eljárást, majd ezt követően szabálysértési őrizetbe vették.

Egy szomori férfit is őrizetbe vettek a rendőrök szintén amiatt, mert korábban eltiltották a járművezetéstől, és ennek ellenére ült volán mögé. A férfi jogosítványát a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság vonta be. Az eljárás őrizetbe vétele mellett megindult vele szemben.

- Vasárnap délután a körzeti megbízott Szabadbattyán, Kossuth utcában intézkedett egy férfivel szemben, aki zavartan és agresszíven viselkedett. A rendőr a személyhez mentőt hívott, akik beszállították a fehérvári kórház Pszichiátriájára.

- Vasárnap éjszaka egy hajléktalannal szemben intézkedtek a dunaújvárosi rendőrök. A férfi ellen ugyanis elfogatóparancsot adott ki garázdaság és könnyű testi sértés elkövetése miatt folyamatban lévő ügyben a Fejér Megyei Bíróság BV Csoportja. A férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe lett véve.

- Egy sárkeresztúri férfivel szemben is intézkedésre kerül sor az éjszaka folyamán. A Székesfehérvári Városi Bíróság ugyanis a személy őrizetbe vételét rendelte el. A rendőrök a férfit Sárkeresztúron elfogták, majd előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe lett véve.

- Ittas járművezetővel vasárnap Fejér megyében a rendőrök hét esetben is intézkedtek. Belloianniszban egy gépkocsivezetővel szemben került sor intézkedésre ittassága miatt, míg Agárdon, Pettenden, Velencén, Vértesacsán, Bicskén és Bakonycsernyén ittas kerékpárosokat fogtak. Az eljárás mindegyik esetben megindult.

 
< Előző   Következő >