Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Országos íjászversenyt rendeztek a "Bakony kapujában"
Országos íjászversenyt rendeztek a "Bakony kapujában" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 12.

ImageA visszajelzések alapján jól sikerült az Idegfeszítők Társasága által szervezett országos 3D íjászverseny Bodajkon. A Sípályánál megrendezett programon több, mint száz íjász mérte össze tudását, ügyességét. Íjat ragadtak a gyerekek és a felnőttek egyaránt, hogy a terepen kihelyezett, mintegy 24 cél-állatot leíjazzák.

 

A programon megfordultak a sportág nagy nevei is: itt voltak a diákolimpiai bajnok Posta fivérek, s Dombóvári Lajos is, aki megnyerte a dél-koreai világbajnokságot. A szervezők büszkén árulták el honlapunknak, hogy többek között Süle István és a Vértes Íjászok is megdicsérték a pályát, valamint a célok kihelyezését.

A verseny lebonyolítása nagyon gördülékeny volt, ami ritkaságnak számít egy ilyen megmérettetés szervezésénél. Az elő-munkálatok egyébként több, mint öt hónapot vettek igénybe! Ráadásul a verseny ideje alatt s belövő pályán bárki kipróbálhatta – természetesen segítséggel-, hogy milyen érzés kézbe fogni az íjat, s lőni vele.

A szervezők ezúton is köszönik Erdélyi Attilának és Pataki Józsefnek a pályán végzett rengeteg munkájukat. Merthogy sokan talán nem is gondolnák, hogy milyen sok időt, s energiát igényel a nyomvonal és a célok területének rendbetétele….

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >