Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A soron kívüli közgyűlésen történt... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 14.

ImageIntézményi pályázatok, illetve szervezeti átalakítások menetrendje indokolta azt, hogy május 13-ára soron kívüli közgyűlést tartott a Fejér Megyei Önkormányzat. Csathó Barna kommunikációs vezetőtől megtudtuk, hogy az előterjesztések közt három napirendi pont szerepelt, ezek mindegyikét jóváhagyólag fogadta el a testület. Az első a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központja által biztosított gyermekvédelmi szakellátás pályázati úton történő fejlesztésére vonatkozott.

 

A második javaslat a Fejér Megyei Önkormányzat Táncsics Mihály Gimnáziuma (Mór), a Tancsics-Mihaly-Gymnasium des Komitates Fejér, a Magyar Nemzeti Bank kezdeményezésére létrejött, Pénziránytű Alapítvány által meghirdetett, a középiskolai diákok pénzügyi kultúrája fejlesztésének támogatására kiírt, a „Pénz és tőkepiaci ismeretek oktatását támogató program (röviden: POP)” bevezetéséhez történő pályázati részvételére.

A harmadik javaslat a Fejér Megyei Önkormányzat Vajda János Gimnáziuma és Szakközépiskolája alapító okiratának módosítására, illetve ezzel összefüggésben együttműködési megállapodás megkötésére vonatkozott a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvánnyal.

A testület a határozati javaslatokat fogadta el.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >