Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ékszereket lopott... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 14.

ImageEzúttal sajnos sikerrel járt az az ékszer-tolvaj, aki Dunaújvárosban, a Dózsa György úton lévő ékszerboltból lopott. Nem úgy, mint két héttel ezelőtt egy közeli másik üzletben az a férfi, akinek kezéből az alkalmazott kivette az ékszertálcát, amivel megpróbált elfutni. Az sem kizárt, hogy a két tettes egy és ugyanaz. A rendőrök keresik az elkövetőket.

 

Az ismeretlen férfi szerda délelőtt ment be Dunaújváros, Dózsa György úton található egyik ékszerüzletbe, és arany ékszereket kezdett el válogatni. Miután egyet kiválasztott, és azt az eladó elkezdte csomagolni, a férfi a pulton hagyott tálcát az ékszerekkel együtt felkapta, majd elszaladt vele a Károlyi Mihály sor felé.

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a tolvaj zsákmányának értéke több, mint egymillió forint. Az elkövető kb. 25-30 év körüli férfi volt, aki vajszínű sapkát, valamint farmer nadrágot és egy sötét színű kabátot viselt, ami alól kilógott egy kockás ruhadarab. A rendőrök keresik.

Ugyanúgy, mint azt a férfit is, aki két héttel ezelőtt szintén ugyanebben az utcában, csak egy másik üzletben próbálkozott hasonló módon ékszert lopni. A pultra kitett két tálca ékszer egyikét felkapta és ki akart vele menni az üzletből, de az alkalmazott kivette a kezéből, így a férfi üres kézzel menekült el a helyszínről. A dunaújvárosi nyomozók vizsgálják, hogy ugyanazon ékszer-tolvaj járt-e mind a két üzletben.

 
< Előző   Következő >