Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Rendőrségi hírek a megyéből Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 18.

ImageElloptak egy gépkocsit Székesfehérváron… Kiszúrták egy gépjármű kerekeit… Hazaszökött egy intézetben nevelkedő lány, de az édesanyja kihívta a rendőrséget, és visszaszállíttatta lányát… Ittas sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök… Betörtek egy vállalkozás irodájába, majd onnan eltulajdonították a lemezkazettát, benne többszázezer forinttal...

 

Németh – Kész Mónika rendőr-százados, a FM RFK szóvivője tájékoztatta honlapunkat az alábbi, Fejér megyében történt rendőrségi eseményekről: - Elloptak egy Lada gépkocsit Székesfehérvár, Sütő utcából. Az autó rendszáma: EJR-560. Értéke: 120.000.- Ft.

- A délelőtt folyamán érkezett bejelentés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére, miszerint Székesfehérvár, Jancsár utcában a bokrok között egy férfi nyitott lemezkazettát talált. A rendőrök a helyszínre mentek. A kazettából egy fehérvári cég iratai, valamint üzemanyagkártyája került elő. A nyomozók felvették a kapcsolatot a céggel. Kiderült, Hosszúsétatéren lévő irodájukba betörtek, majd onnan eltulajdonították a lemezkazettát, benne többszázezer forinttal. A rendőrök keresik a tettest.

- Megrongáltak egy Ford Focust Székesfehérvár, Lakatos utcában. Az autó két kerekét ismeretlen tettes kiszúrta. A kárról a sértett később nyilatkozik.

- A délután folyamán egy asszony tett bejelentést a rendőrségre. Elmondta, hogy 15 éves lánya a Dégi Nevelőintézetből engedély nélkül hazament székesfehérvári lakásukra. A rendőrök a lányt lakcíméről előállították a kapitányságra, majd elszámoltatását követően az otthonba visszaszállították.

- Ittas sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök este Nádasdladányban. A 21 éves ősi sofőr tolatás közben nekiütközött egy villanyóra szekrénynek. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a férfit az orvos a klinikai tünetek alapján közepesen ittasnak minősítette. A személy vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen elvették. Az eljárás megindult vele szemben.

 
< Előző   Következő >