Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Elfogások, előállítások Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 20.

ImageIttas személyekkel szemben intézkedtek a rendőrök. Az bódult állapotban lévő férfiakhoz mentőt kellett hívni… Egy kulcsi férfi tett feljelentést volt veje ellen zaklatás miatt. A férfitől ugyanis elköltözött volt felesége, aki magával vitte gyereküket is. A férfi ezért tettleg bántalmazta volt feleségét, illetve annak szüleit, akik ennek során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek… Egy mezőszilasi férfi meglopta saját szüleit… Az erdőben találták meg a Gánti Szociális Otthonból elkóborolt férfit…

 

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kereste meg a Polgárdi Rendőrőrsöt egy mezőszentgyörgyi és egy lepsényi férfi előállításával kapcsolatban, tekintettel arra, hogy a két személy azzal gyanúsítható, hogy Balatonvilágos „Klub Aliga” üdülő területén rézcsatornát és nagyobb mennyiségű színesfémet kíséreltek meg eltulajdonítani. – tudtuk meg Németh – Kész Mónikától, a FM RFK szóvivőjétől, aki elmondta, hogy a 32, illetve a 22 éves férfiakat a polgárdi járőrök előállították a Polgárdi Rendőrőrsre, majd ezt követően átszállították őket Balatonalmádiba.

- Székesfehérváron, a Bakony utcában intézkedtek a rendőrök késő este egy 62 éves férfivel szemben, aki az úttesten feküdt, erősen ittas állapotban és onnan nem tudott felkelni. A járőrök a személyhez mentőt hívtak, akik beszállították a kórházba. Hajnalban egy másik ittas személlyel szemben is intézkedtek a rendőrök. A 19 éves fiút a fehérvári Börgöndi utcában igazoltatták, ahol az úttesten feküdt erősen ittas állapotban. A rendőrök hozzá is mentőt hívtak, akik beszállították a kórházba.

- Az ercsi rendőrök a Budapesti Központi Kerületi Bíróság határozata alapján vezettek elő egy férfit.

- Este érkezett bejelentés a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, miszerint a dunaújvárosi jégcsarnok közelében egy ittas férfi fekszik. A járőrök a helyszínre mentek, majd ellenőrzés alá vonták a férfit, akiről kiderült, hogy a Dunaújvárosi Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene. A személyhez - állapota miatt – a rendőrök mentőt hívtak, akik beszállították a kórházba. A rendőrök intézkedtek folyamatos őrzésével kapcsolatban.

- Egy kulcsi férfi tett feljelentést volt veje ellen zaklatás miatt. A férfitől ugyanis elköltözött volt felesége, aki magával vitte gyereküket is. A nő szüleihez költöztek, ahol a volt férj megjelent, majd tettleg bántalmazta volt feleségét, illetve annak szüleit, akik ennek során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A férjet a rendőrök zaklatás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd ideiglenes távoltartó határozatot hoztak vele szemben.

- Édesanyja feljelentése alapján állították elő a rendőrök azt a mezőszilasi férfit, aki meglopta saját szüleit. A személy a szülők távollétét kihasználva vette el a félretett 70.000.- Ft-ot, amit a barátnőjével szórakozásra költött. A férfit a nyomozók lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök kezdeményezték bíróság elé állítását, így ügyében pár napon belül akár ítélet is születhet.

- Délután történt egy anyagi káros közlekedési baleset Mór, Nemes utcában. Egy autó utolért egy másikat, és hátulról nekiment. A balesetet követően a vétlen gépkocsi 44 éves bakonysárkányi sofőrje kiszállt autójából, majd az okozóhoz ment. Amikor az 57 éves rédei lakos ki akart szállni gépkocsijából, a férfi rárúgta arcára a jármű ajtaját, amitől a balesetet okozó orra eltörött. Az agresszív férfit a rendőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként lett kihallgatva.

- Reggel 08 óra körül érkezett a jelezés a Gánti Szociális Otthonból, hogy egy férfi gondozott – aki önállóan nem képes ellátni magát – engedély nélkül elhagyta az intézetet. A rendőrök azonnal a férfi keresésére indultak, majd 11 óra 30 perckor Gánt külterületén az erdő melletti úton találták meg. Onnan vissza lett szállítva az otthonba.

- Késő este a rendőrök Bicske külterületén vontak ellenőrzés alá egy gépkocsit. A benne ülők nem tudták magukat hitelt érdemlően igazolni, és a gépkocsi átvizsgálása során, a bal oldali ajtóból egy tompfa került elő. A rendőrök azt lefoglalták, tekintettel arra, hogy különösen veszélyes eszköz, a két tatabányai férfit, pedig előállították a kapitányságra adataik megállapítása végett. Miután a nyilvántartóban leellenőrzésre kerültek adataik, szabadon lettek engedve. A gépkocsi vezetőjével szemben a lefoglalt tárgy miatt szabálysértési eljárás indult.

 
< Előző   Következő >