Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ovihonlap - ahol a nagyszülők is megtalálhatják magukat Nyomtatás E-mail
Írta: Vida-Szűcs Lajos   
2010. május 21.

ImageAz olyan viszonylag kis város esetében, mint Gárdony, egy óvoda honlapja sokak életében fontos szerepet tölthet be. Az elmúlt évek napi híradásai naponta 50-80 látogatót vonzanak ide, számosan napi visszatérők. Akad olyan külföldön élő hozzátartozó, aki számára a honlapon megjelenő képtudósítások jelentik az egyik összekötőkapcsot apró rokonukhoz.

 

Nemrégiben a honlap új helyre költözött. A http://gardovi.ecbservices.hu  helyen lehet böngészni a film és képtudósításokat, melyek az óvónénik és óvodai dolgozók napi munkája eredményeképpen láthatók – a webmester főként a „közösbe beadott” anyagok fizikai megjelenítésével foglalkozik.

Talán a szélesebb közönség számára is érdekes lehet az egyik al-lap, melyen az óvoda 1927-es indulása óta végzett csoportok képeiből szemezget: http://gardovi.ecbservices.hu/?page_id=171  

Image
.

Amiben az esetleg érintettek segíthetnek, az a képeken lévők azonosítása, vagy a hiányzó évjáratok csoportképeinek közreadása. A visszajelzéseket a következő e-mailre lehet elküldeni: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  Ezt a címet a spamrobotok ellen védik a szerkesztők, ezért engedélyezni kell a Javascript használatát, hogy megtekinthessük.

A honlapon persze sok egyéb elágazás található, így valamennyi csoportnak külön kis oldala van. Hasznos óvodapedagógiai írásokat lehet letölteni. Hetente az aktuális menüt, illetve akár az óvodában készülő ételek receptjeit is megtalálhatják a gourmandok - ne feledjük, a sajnos megszűnés rémével fenyegetett kis konyhát kiváló "chef" uralja, aki valamikor színvonalas vendéglátó egységek étkeit produkálta.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >