Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Bronzérmes autóvadászok
Bronzérmes autóvadászok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. május 26.

ImageA hétvégén Budapesten megrendezett kétnapos pünkösdi autóvadász versenyen harmadik helyen végzett Fejér megye egyik csapata. Az Adonyi Rendőrőrs és a Rácalmási Szent György Polgárőr Egyesület közös négyfős csapata hozta el a harmadik helyért járó kupát, ami mellé oklevelet, valamint a Generali ajándéktárgyait és MOL üzemanyagkártyát kaptak.

 

„A csapatnak mintegy negyven fogása volt.” – tudtuk meg Németh – Kész Mónika rendőr-századostól, a FM RFK szóvivőjétől, aki elmondta, hogy az említett csapat tagjai a rendszámfelismerőn keresztül találtak egy körözött gépkocsit, amit lopásokhoz használtak bűnelkövetők.

Két körözött személyt is elfogtak, akik mindegyikét tartózkodási hely megállapítása miatt kerestek. Feltaláltak mintegy húsz olyan gépkocsit, amin vagy nem volt műszaki érvényesség, vagy kivonták azokat a forgalomból.

Nyolc olyan eset volt, amikor a sofőrnek vagy nem volt vezetői engedélye, vagy lejárt. Három olyan gépkocsi is fennakadt a megyeiek halóján, amire nem az eredeti rendszám volt feltéve. A sofőrökkel szemben mindhárom esetben egyedi azonosító jel meghamisítása miatt indult büntetőeljárás.

Második helyen a gödiek végeztek, míg az aranyérmet a váciak hozták el. Fejér megye másik csapata – akiknek tagjai a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságról, valamint a Dunaújvárosi Városvédő Polgárőr Egyesülettől voltak - is szépen szerepeltek.

 
< Előző   Következő >